Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Klämmans förskola ligger mitt i Trelleborgs stadskärna med närhet till bibliotek, underbara naturområden och goda kommunikationer. Vi består av två äldre barns- och två yngre barns avdelningar. På Klämmans förskola möts du av ett arbetssätt som bygger på trygghet och goda relationer, där ett nära samarbete med föräldrarna om barnets utveckling och lärande ligger som en grund för verksamheten. Vi lägger stor vikt vid leken som är en betydande del av barnets utveckling. Förskolan arbetar även med fokus på barnets språk och matematiska kunskaper. Alla barn har en individuell utvecklingsplan där varje barn följs upp.

Vi är ett glatt gäng som har nära till skratt och hjälper varandra när det behövs! Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling, samt ersättning för friskvård.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare har du det övergripande ansvaret för barnens välbefinnande och deras rätt att få de förutsättningar som behövs för att lära och utvecklas. Tillsammans med övriga pedagoger planera, genomföra och utvärdera ni verksamheten utifrån förskolans styrdokument. Du kommer arbeta med pedagogisk dokumentation genom UNIKUM ur ett reflekterande och lärande syfte. Vi betonar helheten i barns utveckling och ser därför föräldrasamarbetet som en betydelsefull del i vårt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Förskollärare. Som person är du utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du har kunskap och en idé om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Du har även kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation. Du är ansvarstagande och har alltid barnperspektivet i fokus. Att vara en kreativ medarbetare som kan erbjuda barnen goda lärandemiljöer och med ett gott bemötande ser vi som en självklarhet. Du är lyhörd, tydlig, tillmötesgående och skapar goda relationer till barn, kollegor och föräldrar. Du bidrar med idéer och nya tankesätt för att driva verksamheten framåt. Din kreativitet smittar av sig på andra och skapar ett engagemang. Stor vikt kommer läggas på god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning, 100%

Tillträde

Februari 2020

Kontaktperson

Förskolechef Mona Lindahl 0708-81 71 92

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs Kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag

2019-11-15 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi tillämpar löpande urval så vi ser gärna att du skickar din ansökan snarast. Blir du kallad till intervju ber vi dig att ta med ett utdrag ur belastningsregistret.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trelleborg.se/sv/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/lediga-jobb/
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (3 dagar kvar)