Produktionsoperatör på heltid till Flint Group i Trelleborg

Produktionsoperatör på heltid till Flint Group i Trelleborg

Här kommer chansen för dig som står redo att börja arbeta omgående och är intresserad av ett arbeta i en produktionsmiljö i ett spännande företag. Flint Group i Trelleborg är ett företag som utvecklar och producerar färg som sedan trycks på etiketter inom till exempel livsmedels- och läkemedelsbranschen.

Information om uppdraget

Academic Work söker två stycken produktionsoperatörer på heltid till Flint Group. Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Flint Group. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Uppdraget är inledningsvis en månad men med chans till förlängning.

För dig som skulle tycka det vore spännande att prova på att arbeta i en traditionell industriell miljö kan det här vara perfekt. Flint Group jobbar enligt Lean och 5S vilket innebär att medarbetarnas idéer leder till förändringar och förbättringar. Arbetet kan komma att innebära både dag- och kvällsskift.

Arbetsuppgifter

I produktionen på Flint Group arbetar personalen vid olika stationer och arbetsuppgifterna vid stationerna innefattar bland annat:
  • Truckkörning
  • Blanda färg & vätskor efter recept
  • Märka och packa varor
Vi söker dig som
  • har truckkort A+B
  • har goda kunskaper i svenska språket då det används i kommunikationen dagligen
Det är meriterande om du har arbetat i produktions- eller fabriksmiljö tidigare samt bra om du har god fysik då en del fysiskt arbete förekommer

Flint Group värdesätter egenskaper såsom flexibilitet, god samarbetsförmåga och noggrannhet. Vidare har du en positiv inställning och förmåga att bidra till en trevlig arbetsplats för alla.

Övrig information
  • Start: februari
  • Omfattning: 6 månad heltid men chans till förlängning
  • Placering: Trelleborg
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Flint Groups önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Flint Group manufactures and markets an extensive portfolio of conventional and energy curable inks, printing plates for flexo and letterpress, sleeve systems for flexographic applications, pigments and additives for use in inks and other colorant applications, printing blankets, sleeves and pressroom chemicals for offset printing. We offer our customers a unique portfolio of system solutions and technical service. New products are jointly developed together with customers and partners.
The company is the number one or number two supplier in every major region it serves. Flint Group operates more than
170 facilities worldwide and employs nearly 8.000 people.