Servicetekniker

Servicetekniker

Vi söker nu en servicetekniker till vår mekaniska verkstad. Verkstaden ligger i Fuglie utanför Trelleborg. Vi utför service, reparationer och installationer på komprimatorer och balpressar. Våra kunder finns främst i Skåne, men även i Blekinge, Halland och Småland. Vi utför även reparationer på andra maskiner t ex jordbruksmaskiner. Vi har bred kunskap och lång erfarenhet inom branschen och vi hittar bra lösningar för våra kunders önskemål. Vi sätter alltid kunden i centrum.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av service, reparation och installation av komprimatorer och balpressar. Arbetet sker dels ute hos kunden och dels i verkstaden. Vi utför arbete främst i Skåne, men även i Blekinge, Halland och Småland.

Vi söker dig som har en bred kunskap från verkstadsarbete; bearbetning, svetsning och smide. Du ska även ha kunskap om elektronik, hydraulik och reparation på maskiner. I detta arbete behöver du även kunna läsa/följa ritningar, el schema och flödesschema. Du ska kunna arbeta självständigt och vara serviceinriktad.

  • Omfattning: heltid
  • Månadslön

Har du frågor ang. tjänsten går det bra att ringa på
Tel 040–423060 eller maila på info@asbrinkeiker.com

Välkommen med din ansökan!

Ansökan mailas till info@asbrinkeiker.com
Mer info
Telefon 040423060
Email Mejla Åsbrink Eiker AB
Område Trelleborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.asbrinkeiker.com/
Sista ansökningsdag 11 maj (52 dagar kvar)