PRODUKTUTVECKLARE/KONSTRUKTÖR

PRODUKTUTVECKLARE/KONSTRUKTÖR

Bli en viktig del i vårt produktutvecklingsteam. Svedbergs är nordens ledande badrumsmöbeltillverkare och har tillverkat kvalitétsmöbler sedan 60-talet. Vårt varumärke står för funktionella produkter med tidlös design. Tillverkningen sker i vår egen anläggning i Dalstorp. Med oss får du en möjlighet att vara en viktig del i produktframtagningen från idé till färdig produkt.

Vi söker dig som är en lagspelare. Du är driven, noggrann och är kreativ. Du brinner för att utveckla av både befintliga och nya produkter. Du har ett tekniskt intresse och är lösningsfokuserad. Du tycker om högt tempo och är duktig på att realisera produktidéer till CAD-underlag. Du har en relevant utbildning i produktutveckling och erfarenhet av konstruktion.

Kvalifikationer
 • Erfarenhet av konstruktion
 • Erfarenhet / kunskap inom projektledning
 • God Cad vana gärna Autodesk Inventor
 • Goda kunskaper om framtagning och underhåll av teknisk dokumentation
 • Intresse för tillverkning inom trä och plåtkonstruktion
 • Intresse för funktion och formgivning
 • Kunskaper om kalkyler och förkalkylering
Meriterande
 • BIM
 • Erfarenheter från Plåt och träproduktion
 • Kunskaper inom El & belysning
 • Produkt och funktions test
Vi erbjuder en stimulerande tjänst på ett innovativt och marknadsledande företag inom badrumsinredning med möjlighet att växa i din roll.

Kontoret är placerat i Dalstorp. ca 45 min från Jönköping och Borås, körkort är ett krav.

Sista ansökningsdag: 2019-05-15, urval sker löpande.

För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktutvecklingschef: Tobias Avaheden 0321-53 30 35, Personalchef Annika Lund 0321-533 025
Mer info
Kontaktperson Tobias Avaheden
Telefon 0321-53 30 35
Email Mejla Tobias Avaheden
Område Tranemo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.svedbergs.se
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svedbergs ingår i Svedbergskoncernen som är Nordens ledande badrumsinredare med ett sortiment som omfattar hela badrummet såsom möbler, duschar, badkar, handdukstorkar, blandare, wc och tillbehör. Försäljning sker till både konsument- och projektmarknaden och säljs i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Storbritannien.

Att över 75 procent av våra produkter tillverkas i egna anläggningar i Dalstorp skapar fördelar när det gäller till exempel flexibilitet, ledtider, logistik och miljö.

Med en lång och innovativ historia som badrumsinredare skapar vi tidlös badrumsinredning med äkta och hållbara material. I våra produktionsanläggningar lever hantverkstradition sida vid sida med innovation och stilsäker design. Genom att skapa och utveckla alla våra produkter själva, hemma i Sverige nära kunderna, kan vi ta ansvar för att de håller högsta kvalitet. Dessutom mönsterskyddar vi dem, vilket garanterar deras unikitet.

Att skapa hållbar inredning som består år efter år är en självklarhet. Ett hållbart agerande är något som genomsyrar allt vårt arbete. Det handlar om allt från att värna mänskliga rättigheter och antikorruption till arbetsförhållanden och anställningsvillkor. Oavsett om det är i Sverige, Europa eller hos en leverantör i en annan världsdel.