Montörer sökes för extrajobb i Ljungsarp!

Montörer sökes för extrajobb i Ljungsarp!

Vi söker dig som är tekniskt lagd, tycker om att arbeta med händerna, är noggrann och vill arbeta extra hos vår kund i Ljungsarp!

Information om uppdraget:

Du kommer att arbeta i en produktion med montering och tillverkning. I arbetet kommer du att jobba självständigt men även i ett team. Arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas med företaget.

Tjänsten är planerad att starta omgående. Arbetstiderna är förlagda mån-fre, dagskift 06.30-16.00 och kvällspass: 14.00-24.00 vi ser gärna att du som söker kan arbeta minst 2 pass i veckan.

Vi ser även att du som söker har möjlighet att arbeta i sommar.

Detta söker vi:

Du ska trivas med ett fartfyllt arbete och har en bra laganda. Det är viktigt att du är en person som är noggrann i ditt arbete, och tar ansvar över dina arbetsuppgifter. Har du erfarenhet som montör/bilmekaniker ses det som meriterande men är inget krav.
Fördel om du bor i närheten av Tranemo-området.

Du ska ha god förståelse i det svenska språket och kunna ta emot instruktioner utan problem.

Vidare krav för tjänsten är att du som söker måste vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Mer info
Område Tranemo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 25 maj 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com