Maskinoperatör

Maskinoperatör

Har du tidigare erfarenhet av arbete som maskinoperatör och nu är på jakt efter en ny utmaning? Då kan det här vara tjänsten för dig.

För vår kunds räkning söker vi nu maskinoperatörer till den tillverkande plastindustrin Primo som är belägen i Dalstorp.


Primo är ett av Sveriges ledande företag av extruderande plastprofiler. Bolaget- finns beläget i både Limmared och Dalstorp där dem sysselsätter cirka 120 medarbetare. Tillsammans med sina kunder utvecklar dem tekniska lösningar med hjälp av profiler i plast. Som ledande extruderingsspecialist, med mer än 60 års erfarenhet, är Primo en pålitlig partner. Företaget producerar kundanpassade plastprofiler för de flesta branscher som kräver hållbara och kostnadseffektiva lösningar av hög kvalitet.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som maskinoperatör erbjuds du en variationsrik arbetsdag där ansvar och kvalitet präglar ditt arbete. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:
  • Ett omväxlande produktionsarbete där du ansvarar för en eller flera maskinlinjer.
  • Extrudering av plastprofiler.
  • Ställa maskiner, producera och förpacka.
  • Rapportera producerad kvantitet, materialförbrukning och kvalitetskontroller.
Arbetstider
  • 2-skift
  • Måndag - fredag 06.00 - 14.00
  • Måndag - torsdag 14.00 - 22.00, fredag 14.00-18.00.
Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som maskinoperatör från industri och produktion. Du har ett genuint intresse och god förståelse av produktionsprocessen. Din kommunikationsförmåga på svenska är mycket god.

Som person är du en lagspelare samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du tycker om ordning och reda, har lätt för att samarbeta med dina kollegor, tar egna initiativ och är flexibel i ditt arbetssätt. Kvalitet och engagemang genomsyrar ditt arbete i kombination med en hög ansvarskänsla.

Vi erbjuder dig en spännande roll med ett omväxlande arbete hos ett företag med familjär känsla. Här får du chansen att arbeta i en modern produktion med starkt fokus på kvalitet och utveckling. Företagets värdeord ramar in vår identitet och vi hoppas att du delar dessa:

We Care, We are Openminded, We are Reliable, We Execute.

Om oss

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft-att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Den här tjänsten är en direkt rekrytering till Primo vilket innebär att vi på Onepartnergroup förmedlar kontakt mellan kandidat och kund. Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning som sedan övergår till tillsvidare anställning.

För fler frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ban Khiali via mejl, Ban.khiali@onepartnergroup.se eller Ellinor Enblom, ellinor.enblom@onepartnergroup.se

Välkommen med din ansökan!!
Mer info
Kontaktperson Ban Khiali
Telefon 0723775038
Område Tranemo
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Primo är din erfarna utvecklings- och produktionspartner när det gäller extruderade profiler från plast, gummi eller kompositmaterial. Primo drivs av deras passion för extruderingsteknik och de otaliga möjligheter som moderna plast- och sammansatta material erbjuder.

Ett ständigt fokus på utveckling, teknik och hantverk i kombination med en solid ekonomisk bas gör Primo till en pålitlig och långsiktig partner för företag över hela världen