Nexans sweden ab - key account manager

Nexans sweden ab - key account manager

Vi förser världen med en oslagbar bredd av produkter av högsta kvalitet.

Vi är en av de största leverantörerna av kablar och tillbehör.

Nexans Sweden AB är ett globalt företag, med lång och framgångsrik tradition i Norden och Baltikum. Inom organisationen finns det stora utvecklingsmöjligheter med stark laganda som ständigt utvecklas för att överträffa marknadens förväntningar.

Till vårt huvudkontor i Grimsås söker vi nu en Key Account Manager som ska arbeta mot de Baltiska länderna. Som Key Account Manager på Nexans får du en viktig roll i vår fortsatta satsning på utveckling med befintliga kunder, samtidigt som du arbetar med prospektering och bearbetning för att skapa nya framgångsrika relationer.

Du marknadsför Nexans koncept med innovativa produkter, service och logistik som gör vardagen enklare för våra kunder. Du får eget resultat- och budgetansvar där du arbetar mot gemensamt uppsatta mål och sköter hela säljprocessen, från första kontakt med kund till offert och avslutad affär. Försäljningen sker via grossister som du bearbetar via samtal och besök. Till din hjälp har du en komplett produkt-, teknik- samt kundserviceorganisation på företaget i Grimsås. Under din första tid hos oss anpassar vi introduktionen efter behov, allt för att du ska komma in i arbetet så tryggt som möjligt. Tjänsten innebär resor till länderna i Baltikum, du rapporterar till Försäljningschef.

Vem är du?

Du bör ha teknisk förståelse och erfarenheter från att utveckla affärs- och kundrelationer. Vi ser positivt på om du har kunskaper från elbranschen. Då Nexans är en internationell koncern behärskar du både svenska och engelska i tal och skrift.God datorvana och att hantera officepaketet samt säljstödssytem ser vi som en självklarhet.

Som person har du ett starkt engagemang och drivs utav att arbeta strategiskt, hitta lösningar och skapa mervärden för kunden. Du är van att jobba självständigt och din uthållighet i att bygga långsiktiga relationer är mycket värdefull för oss. Hos oss bli du en viktig representant och ambassadör.

Du ska i linje med Nexans värdegrund arbeta med kunden i fokus, värdesätta medarbetare, ta eget ansvar, samarbeta samt alltid sträva efter världsklass. Du älskar att leverera och överraska!Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Nexans Sweden AB med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Sanna Thituson, 073-425 51 11. Vi jobbar med löpande urval i denna rekrytering, så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 8 november 2019. För mer info se, www.finnvedensaljkraft.se

Någonstans här finns en, för många, väl dold hemlighet.

Se filmen om oss här i Grimsås.
Vi är Nexans.
Mer info
Kontaktperson Sanna Thituson
Telefon 0370-30 25 00
Område Tranemo
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nexans tryggar tillgången på energi genom sitt stora och varierade utbud av kablar och kabellösningar som förbättrar våra kunders verksamhet och resultat världen över. Med en industriell närvaro i över 40 länder och försäljningskontor över hela världen har Nexans närmare 26 000 anställda och en omsättning på cirka 6,4 miljarder euro. I Sverige har Nexans drygt 500 anställda. Företaget finns i Grimsås i Tranemo kommun.

Läs mer om oss på www.nexans.se