Nexans Sweden AB - SÄLJSUPPORT med fokus mot Finland

Nexans Sweden AB - SÄLJSUPPORT med fokus mot Finland

Nexans Sweden AB är ett globalt företag, med lång och framgångsrik tradition på den nordiska marknaden. Inom bolaget finns det stora utvecklingsmöjligheter och viljan att vara bäst genomsyrar hela organisationen. Nu finns ett behov att förstärka vår säljsupport och vi söker dig som är serviceinriktad och gillar högt tempo.

Förutom att du älskar att ge service innebär rollen som säljsupport att arbeta med mottagning och beredning av order från kunder, som främst finns inom Norden dock med huvudfokus på den finska marknaden. Du ingår i ett härligt säljsupport-team, där vi alltid sätter kunden i fokus. I dina arbetsuppgifter ingår även att stötta säljorganisationen med offertuppföljning och prislistor till våra kunder. I rollen kommer du att jobba i nära samarbete med flera olika områden inom bolaget, t ex säljare, tekniker, orderplanerare samt med övriga inom vår logistikavdelning. Den övervägande delen av kundkontakterna sker vi telefon, e-mail och EDI, men ibland förekommer även personliga kundmöten.

Vem är du?

Vi söker dig som är en öppen och positiv person, som har lätt för att samarbeta med såväl interna som externa kontakter. Du serviceminded och gillar högt tempo. Vi tror även att du har ett tekniskt intresse. Har du tidigare erfarenhet från ordermottagning/försäljning är det en fördel.

Ditt arbetssätt är noggrant och strukturerat, du har en mycket god förmåga att förstå och ta tag i problem samt komma med förslag på lösningar. För dig är kundfokus och att ta egna initiativ naturligt. Du har goda kunskaper i svenska, finska och engelska i tal och skrift.

Du ska i linje med Nexans värdegrund arbeta med kunden i fokus, värdesätta medarbetare, ta eget ansvar, samarbeta samt alltid sträva efter världsklass. Du älskar att leverera och överraska!


Välkommen till ett bolag som lägger stor vikt vid sin personal!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Nexans Sweden AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Sanna Thituson 073-425 51 11. Ansök och läs mer på www.finnvedensaljkraft.se.


Någonstans här finns en, för många, väl dold hemlighet.

Se filmen om oss här i Grimsås.
Vi är Nexans.
Mer info
Kontaktperson Sanna Thituson
Telefon 0370-30 25 00
Område Tranemo
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nexans tryggar tillgången på energi genom sitt stora och varierade utbud av kablar och kabellösningar som förbättrar våra kunders verksamhet och resultat världen över. Med en industriell närvaro i över 40 länder och försäljningskontor över hela världen har Nexans närmare 26 000 anställda och en omsättning på cirka 6,4 miljarder euro. I Sverige har Nexans drygt 500 anställda. Företaget finns i Grimsås i Tranemo kommun.

Läs mer om oss på www.nexans.se