Truckförare till NRI i Tranemo!

Truckförare till NRI i Tranemo!

Trivs du med att arbeta i en miljö med högt tempo och engagerade kollegor? Vi söker nu flera engagerade och ordningsamma lagerarbetare till NRI i Tranemo. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete med orderplock och truckkörning, men det är inget krav.

Information om tjänsten
Vi söker nu dig som vill arbeta heltid på ett fartfyllt lager i Tranemo! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är orderplock med hjälp av truck. Trucken som främst kommer användas är skjutstativtruck. Arbetet ställer höga krav på din effektivitet och du kommer att arbeta utifrån fastställda mål gällande plockfart och felplock. Hos kunden erbjuds du ett fartfyllt jobb på en arbetsplats med god struktur och sammanhållning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av detta sedan tidigare, det är dock inget krav då det viktigaste för oss är engagemang och driv.

Professionals Nord söker i samarbete med NRI en lagerarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos NRI under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter
  • Orderplock
  • Truckkörning
  • Hantering av in- och utleverans
Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos NRI. Vi ser gärna att du som söker är noggrann, tävlingsinriktad, ansvarsfull och har förmågan att klara av fysiskt tungt arbete. I rollen kommer det även krävas att du hanterar stress på ett effektivt sätt och att du är självgående i ditt arbete.

Krav
  • Truckkort A+B
  • Behärskar svenska språket väl i tal och skrift
  • Har B-körkort
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete på lager och med truckkörning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att köra skjutstativstruck.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

STAD: Tranemo

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Tranemo
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 29 juni 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!