Mekanisk montör | ap&t | manpower

Mekanisk montör | ap&t | manpower

Är du en självgående person som har ett stort tekniskt intresse och brinner för utvecklande arbetsuppgifter? Då kan rollen som mekmontör till vår kund AP&T i Tranemo vara något för dig.

Ansök redan idag. Välkommen!

Det här är ett konsultuppdrag som varar löpandes med start efter överenskommelse. Du kommer att arbeta som konsult vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar hos vår kund. För rätt person finns det en stor möjlighet till anställning hos AP&T.

Om kunden

AP&T - ett familjärt bolag med världen som spelplan Vi är ett globalt företag som ligger i absolut teknisk framkant - utan planer på att sakta ner! Med verksamhet på fyra kontinenter är vi idag världsledande inom några av de många områden vi är verksamma inom. Våra produkter står för högkvalitativa produktionslösningar inom plåtformning med allt ifrån stand-alone pressar, transfer- och matningslösningar, pressverktyg till kompletta liner.

Trots att vi vuxit med rekordfart de senaste åren så kan vi med stolthet säga att vi lyckats behålla den familjära stämning vi haft från start. Som anställd hos oss får du en arbetsplats med god sammanhållning och en ledning som verkligen bryr sig om sina medarbetare.

Vad går jobbet som Mekanisk Montör ut på?

Att arbeta som Mekanisk Montör hos AP&T innebär en varierande och tekniskt utmanande vardag där du blir en nyckelperson i deras team av montörer. Deras speciella produktionsmiljö ställer krav på engagemang, nyfikenhet och utbyte av kompetens mellan kollegor.

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara att utifrån ritningar montera våra olika produkter och du får ta stort ansvar för att driva ditt och gruppens arbete framåt. I rollen kommer du även att få lösa diverse tekniska utmaningar och problem som uppstår. En del av arbetet förekommer på hög höjd, upp till 10 meter, du behöver därför vara bekväm med detta. Arbetet innebär även en del resande inom Sverige och globalt, därav behöver du vara flexibel med att vara borta upp till tre gånger per år. Gruppen består av trevliga, sociala och drivna medarbetare som brinner för teknik och har väldigt roligt tillsammans!

Är du vår nya Mekaniska Montör?

Det här jobbet passar dig som framför allt är lösningsorienterad, noggrann och självgående i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du har erfarenhet av arbete som montör, mekaniker, tekniker eller motsvarande och vi tar för givet att du är en engagerad och prestigelös person som är händig och mån om att alltid göra ett bra jobb.

Som självgående montör innebär arbetat en del resande globalt och inom Sverige, vilket ställer krav på att du behöver vara flexibel och kunna resa 1-3 gånger per år. En del av arbetet innebär också att du behöver arbeta på hög höjd, upp till 10 meter och därför att det viktigt att du inte är höjdrädd och känner dig bekväm med detta.

Vi söker dig som
 • har gymnasiekompetens inom det tekniska området som exempelvis fordon, el, mekanik
 • har kunskap inom ritningsläsning
 • har ett stort intresse för teknik
 • har god samarbetsförmåga
 • kan hantera diverse bearbetningsmaskiner
 • har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska
 • har mycket god kommunikativ förmåga och social kompetens
Vi ser det som meriterande om du
 • har kunskap inom hydraulik och pneumatik
 • har truckkort & traverskort
 • har utbildning inom heta arbeten och mobil arbetsplattform
 • har behörighet för lift och utbildning för fallskydd
 • kan tala fler språk än svenska och engelska
Om anställningen

Placeringsort: Tranemo
Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagsskift
Tillträde: Omgående
Anställningsform: Visstidsanställning

Ansök idag!

I den här processen samarbetar AP&T med Manpower. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Georgij hakopjan- georgij.hakopjan@manpower.se

Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Tranemo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 juli 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.