Undersköterskor

Undersköterskor

Arbetsuppgifter
Vi söker dig med intresse och engagemang för att arbeta som undersköterska.
Du kommer att arbeta som undersköterska på ett boende inom äldreomsorgen i Tranemo kommun.

Du måste kunna ta emot delegerade arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och kunna fatta egna beslut.
Din introduktion planerar vi efter dina förutsättningar.

Formell kompetens
Vi ser gärna att du har en undersköterskeutbildning/gått omvårdnadsprogrammet eller har motsvarande kompetens. Det är ett plus om du har deligeringslicens och tidigare erfarenhet av det. Du bör ha god svenska i tal skrift.

Personliga egenskaper
Vi ser att du har en god empatisk förmåga samt god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Sommarvikariat vecka 27-33/Heltid/Limmared

Tillträdesdag
Vecka 27

Information
Intervjuer och urval sker löpande

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Tranemo
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 21 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa! Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar som hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter för framtiden.