Pigga och nyfikna industriarbetare sökes till Ambjörnarp!

Pigga och nyfikna industriarbetare sökes till Ambjörnarp!

PIGGA OCH NYFIKNA INDUSTRIARBETARE SÖKES TILL AMBJÖRNAP!

Just nu får vi på Lernia Bemanning in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Som anställd hos oss är det lätt att trivas och utvecklas, och vi söker framför allt dig som vill fylla på erfarenhetsbanken inom montering, ritningsläsning och lagerarbete. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

DINA ARBETSUPPGIFTER:

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med montering, ritningsläsning och lagerarbete. Mer specifikt innebär det att du kommer att arbeta med paketering av artiklar som ska skickas ut till kund, med olika delar av tillverkningsprocessen i produktionen, samt en del med plockning och packning. Tjänsten är på heltid.

DIN PROFIL:

Vi välkomnar framför allt dig med positiv inställning som är nyfiken på industribranschen. Har du erfarenhet av montering, ritningsläsning, lagerarbete eller annat industriarbete så är det ett plus i kanten! Om du har truckkort eller utbildning inom industrin så ser vi det som meriterande, men främst av allt ser vi till personlig lämplighet!

VI ÖNSKAR ÄVEN ATT DU:
  • har B-körkort
  • har tillgång till bil
  • har en positiv inställning till att lära dig nya saker
  • har god samarbetsförmåga
OM KUNDEN:

Kunden är ett expansivt och svenskt företag som verkar inom tillverkningsindustrin. Uppdraget innebär således att du får in en fot hos en aktör i en bransch med mycket att erbjuda.

OM ANSTÄLLNINGEN:
  • Placeringsort: Ambjörnarp, Tranemo
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstid 6 månader

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN:


Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Har du frågor specifikt om tjänsten är du välkommen att kontakta kundansvarig rekryterare på nathalie.haglund-georgiev@lernia.se

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer enligt löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se


OM LERNIA


Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Tranemo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.