Lagerpersonal med truckkort och industripersonal sökes till Tranemo med omnejd!

Lagerpersonal med truckkort och industripersonal sökes till Tranemo med omnejd!

Lernia söker just nu dig som vill arbeta som Truckförare/Lagerpersonal, Maskinoperatör eller Svetsare till vår uppdragsgivare i industribranschen. Som maskinoperatör kommer du att arbeta med maskinövervakning, kvalitetskontroll och tillverkning, och som svetsare kommer du att arbeta med robotsvets och manuell svets tillsammans med engagerade kollegor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Är du rätt för rollen som Maskinoperatör?

Som lagerpersonal kommer du att arbeta med plock och pack, truckkörning, lägga beställningar och hantering av olika system. Vi ser gärna att du har arbetat med liknande uppgifter tidigare då truckkörning kommer vara en av del av vardagen.

Är du rätt för rollen som Maskinoperatör?

Som maskinoperatör kommer du att arbeta med maskinövervakning, kvalitetskontroll och tillverkning. Vi söker dig med någon form utav erfarenhet av maskinarbete och tillverkningsindustri eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Är du rätt för rollen som Svetsare?

Som Svetsare kommer du att arbeta med antingen robotsvets eller manuell svets och slip. Vi söker dig med tidigare erfarenheter av TIG och MAG svets som har ett gott öga för detaljer. Noggrannhet, tålamod och ansvarstagande är egenskaper du bör besitta för denna roll då varje produkt som skapas är kundanpassad och unik.

Vi ser gärna att du
  • Har fullständig gymnasieutbildning
  • Behärskar svenska i både tal och skrift
  • Har B-körkort och tillgång till egen bil
  • Har erfarenhet som maskinoperatör och/eller svetsare sen tidigare
  • Personliga egenskaper som: flexibilitet, noggrannhet, stresstålighet och tålamod
Det är meriterande om du
  • Har truckkort A1-4 + B1-4 samt traverskort.
Vad innebär det att jobba som konsult?

Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt. Enligt många av våra medarbetare är det bästa med att vara konsult kombinationen av mötet med nya människor och chansen att få lära sig nya saker varje dag! Som maskinoperatör kommer du att arbeta hos vår kund som är verksam inom en spännande bransch. Ditt uppdrag kommer att pågå i sex månader, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan antingen uppdraget förlängas eller så kan du bli överrekryterad.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning, heltid, Ljungsarp/Dalstorp

Tillträdesdag

Omgående

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Tranemo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kunden är ett framgångsrikt, världsledande och modernt företag som verkar inom industribranschen. Uppdraget innebär således att du får in en fot hos en aktör i en bransch med mycket att erbjuda.