Industriarbetare med truckkort sökes till vår kund utanför Tranemo!

Industriarbetare med truckkort sökes till vår kund utanför Tranemo!

Arbetsuppgifter

Gillar du att jobba inom industrin samt att köra truck? Då är detta jobbet för dig! Du kommer att arbeta som maskinoperatör i företagets produktion hos en av våra kunder som är världsledande inom kabelindustrin. Ditt jobb som maskinoperatör kommer innebära att köra och övervaka maskiner som ska förses med produktionsmaterial. Viss truckkörning förekommer.

Formell kompetens

För att söka tjänsten skall du uppfylla följande kriterier:
  • Körkort och tillgång till bil
  • Truckkort
  • Industrivana
  • Tjänsten kräver att du inte är färgblind eftersom kablarna som tillverkas är av olika färg
  • Behärska svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper

För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du trivs att jobba inom industrin, är noggrann samt har kvalitetstänk. Du kan ta egna initiativ och är inte rädd för att hugga i lite extra när det behövs.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning / skiftarbete / Tranemo

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Om du känner att du passar in på ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Tranemo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 dec (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar som hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter för framtiden.