Erfaren montör till vår kund i Tranemo!

Erfaren montör till vår kund i Tranemo!

Arbetsuppgifter
Är du erfaren montör och gillar att jobba inom industri? Då är detta jobbet för dig! Ditt jobb som montör kommer att innebära montering av grindar hos vår kund utanför Tranemo.

Kravprofiler:
För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har mekanisk bakgrund, erfarenhet av ritningsläsning och inte rädd för att ta i när det behövs. Du kommer ingå i ett team så vi ser att du är en kommunikativ lagspelare.

Formell kompetens
För att söka tjänsten skall du uppfylla följande kriterier:
  • Du ska ha erfarenhet av montörsarbete sedan tidigare
  • Mekanisk vana och erfarenhet av ritningsläsning
  • Körkort och tillgång till bil
Din bakgrund
En fördel är om du som söker har erfarenhet från industrin, eller relevant utbildning, men det är inget krav. Viss el-kunskap är meriterande, likaså truckkort.

Personliga egenskaper
För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du trivs att jobba inom industrin, är noggrann samt har kvalitetstänk. Du kan ta egna initiativ och är effektiv i ditt arbete.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning
Dagtid (7.00-16.00)
Tranemo

Tillträdesdag
Omgående / enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Om du känner att du passar in på ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Tranemo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar som hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter för framtiden.