Elmontörer sökes till AP&T i Tranemo!

Elmontörer sökes till AP&T i Tranemo!

Är du en lösningsfokuserad, strukturerad och ansvarsfull person som drivs av att jobba mot spännande utvecklingsmöjligheter i en global organisation där du är en viktig medlem i teamet? Har du ett tekniskt intresse och är självgående som person och drivs av utmanande arbetsuppgifter? Då kan rollen som elektronikmontör hos vår kund i Tranemo vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta hos ett familjärt bolag som är i en expansiv fas. Det innovativa företaget har en speciell produktionsmiljö som ställer krav på teknisk kompetens, initiativtagare och engagemang. Företagets produkter står för högkvalitativa produktionslösningar inom plåtformning med allt ifrån stand-alone pressar, transfer- och matningslösningar, pressverktyg till kompletta liner. Deras kunder återfinns inom Automotive, Ventilation, Vitvaror etc. Din roll som elektronikmontör kommer först och främst att handla om följande arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifter
 • Elmontering enligt schema
 • En vardag med en teknisk och utmanande roll
 • Du kommer att arbeta tätt i team vilket ställer krav på hög samarbetsförmåga
 • Stort eget ansvar och problemlösning
Eftersom företaget har en speciell produktionsmiljö och en industri som är ingen annan lik kommer en gedigen upplärning att ske. Arbetsgruppen består av ca. 15 montörer och det är ett härligt gäng med tekniskt kunniga personer. Som självgående montör innebär arbetat en del resande globalt och inom Sverige vilket ställer krav på att du behöver vara flexibel och kunna resa 1-3 gånger per år. En del av arbetet innebär också att du behöver arbeta på hög höjd, upp till 10 meter och därför att det viktigt att du inte är höjdrädd och känner dig bekväm med detta.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter flexibla, samarbetsvilliga och engagerade konsulter som vill ha en långsiktig tjänst. För att lyckas i uppdraget behöver du vara en person som är prestigelös, ansvarstagande och intresserad och öppen för att lära dig nya saker. Att vara anställd hos oss på Lernia betyder att du behandlar alla med lika värde och respekt. För rätt person finns möjlighet till överrekrytering till kund.

Vi söker dig som
 • Har gymnasial utbildning inom el
 • Några års arbetslivserfarenhet inom området
 • Tekniskt intresserad
 • Talar och skriver obehindrat på svenska språket och behärska engelska språket
 • Truckkort (A1-4, B1-3)
 • Har B-körkort och tillgång till bil
Meriterande kunskaper:
 • Traverskort
Om anställningen

Placeringsort: Tranemo
Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagskift
Tillträde: Omgående
Anställningsform: Visstidsanställning

Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Har du frågor specifikt om tjänsten är du välkommen att kontakta kundansvarig rekryterare på lumnije.gashi@lernia.se.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer enligt löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Tranemo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.