Bor du i närheten av Tranemo kommun och vill arbeta som montör? Se hit!

Bor du i närheten av Tranemo kommun och vill arbeta som montör? Se hit!

Bor du i närheten av Tranemo kommun och vill arbeta som montör? Se hit!

Är du en självgående och serviceinriktad person som tycker montering är roligt? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som montör hos vår kund i Ambjörnarp något för dig! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett familjeägt, innovativt och marknadsledande företag!

Arbetsuppgifter:

Som montör kommer du att montera bland annat grindar och stängsel samt el i dessa. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

I jobbet ingår till exempel att:
  • montera grindar, stängsel och diverse områdesskydd
  • läsa och tyda el scheman
Din profil:

Vi välkomnar framför allt dig med erfarenheter av större montage att söka tjänsten, och ser även gärna att du har el kunskap samt erfarenhet av att tyda el scheman. Om du har erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete som tekniker eller montör, har erfarenhet från industri och har erfarenhet av el montering ser vi det som meriterande.

Vi önskar även att du:
  • har B-körkort
  • har tillgång till bil
  • har ett positivt och professionellt uppförande
  • har erfarenhet av större montage
  • besitter någon form utav el kunskap och kan tyda el scheman
  • är fingerfärdig och lösningsorienterad.
Det är meriterande om du:

* har relevant utbildning inom industri och/eller el

Om anställningen:

Placeringsort: Ambjörnarp
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Visstidsanställning

Om ansökningsprocessen:

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Har du frågor specifikt om tjänsten är du välkommen att kontakta kundansvarig rekryterare på nathalie.haglund-georgiev@lernia.se.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer enligt löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om kunden:

Kunden är ett familjeägt, innovativt och marknadsledande företag som verkar inom industribranschen och är specialiserade på att tillverka kundanpassade områdesskydd . Uppdraget innebär att du får in en fot hos en trygg aktör med många år på nacken i en bransch med mycket att erbjuda.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se
Mer info
Område Tranemo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.