Svetsare sökes till trevligt företag

Svetsare sökes till trevligt företag

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som manuell svetsare (MIG/MAG) i företagets produktion.

Formell kompetens

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i tillverkningsindustrin och vana att arbeta som svetsare.
  • God svenska i tal och skrift
  • Truckkort är meriterande men inget krav
  • Körkort och tillgång till bil
  • Du måste kunna jobba skift, eftersom arbetet är förlagt till tvåskift.
Personliga egenskaper

För att passa in på jobbet måste du trivas i en produktionsmiljö. Du är en noggrann och effektiv person som är mån om att göra ett bra jobb och tycker om att ta ansvar. Du är ordningsam och bra på att planera ditt arbete. Du har en positiv inställning, är bra på att samarbeta och trivs med att arbeta i team men du klarar också av att arbeta självständigt.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag och att kvalitet samt noggrannhet ligger dig varmt om hjärtat, även flexibilitet och tempo är viktigt. Du som söker bör ha svetsutbildning och några års arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom MIG/MAG.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid / Heltid / Ljungsarp

Tillträdesdag

Omgående

Information

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Tranemo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tidbecks startade redan år 1840. Genom åren har företaget utvecklats i takt med tiden och är idag ett modernt verkstadsföretag. Tidbecks är specialist på att konstruera och tillverka svetsade nät, svetsade galler, krenelerade galler, krenelerade nät, bockade trådprodukter, metallduk och sträckmetall. Med engagerade medarbetare, djup kunskap och erfarenhet ger Tidbecks ett svårslaget koncept på hur de möter morgondagens utmaningar. Tidbecks ingår sedan 2004 i industrikoncernen Team Tråd & Galler Holding AB.