Är du maskinoperatör och vill bidra till nya lösningar inom verkstadsindustrin? Se hit!

Är du maskinoperatör och vill bidra till nya lösningar inom verkstadsindustrin? Se hit!

Arbetsuppgifter

Som maskinoperatör kommer du att vara en kugge i tillverkningen. Främst kommer du att arbeta med att övervaka maskiner och kontrollera tillflöde till maskinerna, samt även vid behov rapportera eventuella störningar i produktionen.

Formell kompetens
  • Du skall ha tidigare erfarenhet av tillverkningsindustrin och vana att arbeta som maskinoperatör
  • God svenska i tal och skrift
  • Truckkort
  • Körkort och tillgång till bil
  • Du måste kunna jobba skift, eftersom arbetet är förlagt till tvåskift.
Personliga egenskaper

För att passa in på jobbet måste du trivas i en produktionsmiljö. Du är en noggrann och effektiv person som är mån om att göra ett bra jobb och tycker om att ta ansvar. Du är ordningsam och bra på att planera ditt arbete. Du har en positiv inställning, är bra på att samarbeta och trivs med att arbeta i team men du klarar också av att arbeta självständigt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid / Heltid / Ljungsarp

Tillträdesdag

Omgående /enligt överenskommelse

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Tranemo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tidbecks startade redan år 1840. Genom åren har företaget utvecklats i takt med tiden och är idag ett modernt verkstadsföretag. Tidbecks är specialist på att konstruera och tillverka svetsade nät, svetsade galler, krenelerade galler, krenelerade nät, bockade trådprodukter, metallduk och sträckmetall. Med engagerade medarbetare, djup kunskap och erfarenhet ger Tidbecks ett svårslaget koncept på hur de möter morgondagens utmaningar. Tidbecks ingår sedan 2004 i industrikoncernen Team Tråd & Galler Holding AB.