Lageransvarig inom verkstadsindustrin

Lageransvarig inom verkstadsindustrin

Lageransvarig inom verkstadsindustrin

Letar du efter en ny och spännande utmaning som lageransvarig inom verkstadsindustrin? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i en verkstad med stora utvecklingsmöjligheter och varierande arbetsuppgifter där man tillverkar automatsvarvade detaljer. Du är med från planering till färdig produkt för leverans. Du kommer arbeta med avsyning, packning, tvättning samt lagerhantering av olika typer av detaljer för verkstadsindustrin.

Arbetet bedrivs dagtid, måndag-fredag och jobbet innebär även en hel del arbete i vårt affärssystem Monitor, samt kundkontakt men även kontakt med övrig personal i produktion & planering.

Din profil

Vi söker dig som har minst 2 års efterenhet som lagerarbetare med stor vana att hantera och arbeta i ett affärssystem (stort plus om du arbetat i Monitor eller liknande sedan tidigare), Du gillar frihet under ansvar, samt att du är kvalitetsmedveten och noggrann. Du gillar att samarbeta med dina kollegor, är positiv som person och trivs inom verkstadsindustrin! Erfarenhet inom tillverkande verkstadsindustri samt körkort och tillgång till bil är ett krav. Truckkort är meriterande.

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via e-mail.
Mer info
Kontaktperson Dejan Ahlenius
Telefon 0707-702032
Email Mejla Dejan Ahlenius
Område Tranemo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ebmetall.se
Sista ansökningsdag 15 feb (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett privatägt industriföretag som utför avancerad automatsvarvning i de flesta material.

EB Metall är väl etablerade i branschen och står för felfria detaljer som levereras på utsatt tid.

Vi tror på att utvecklas tillsammans med våra kunder.
EB Metall vill vara en väsentlig del i våra kunders värdeskapande processer och kommer gärna med förslag på tillverkningssätt.

Företaget är beläget i Länghem, tre mil söder om Borås,
och levererar både små och stora serier med kvalitetsprodukter till företag i hela landet.