Operations Engineer till Care of Sweden

Operations Engineer till Care of Sweden

Vill du bidra till samhället genom att eliminera trycksår? Tillsammans gör vi det möjligt.
Här blir du en del av ett spännande företag där du får chansen att vara med på fantastisk tillväxtresa och samtidigt medverka till att göra livet lite bättre för människor i behov av individanpassad vård.

Välkommen till Care Of Sweden!

Om vår kund

Care of Sweden är ett expansivt medicintekniskt bolag som utvecklar och marknadsför produkter och tjänster till vården. Bolaget är marknadsledande och specialiserat på avancerade madrasser och dynor för såväl förebyggande vård som för behandling av trycksår. Care of Sweden har kunder i Sverige samt betydande export till Europa, Asien och Australien. Bolaget har drygt 100 anställda och omsätter drygt 240 MSEK, företagets huvudkontor ligger i Tranemo.

Läs gärna mer på: https://www.careofsweden.se

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som Operations Engineer är en ny tjänst på Care of Sweden. Syftet med rollen är att genom ständig analys utveckla de olika funktionerna inom Operations. Care of Sweden är i en expansiv fas med flera projekt för att möta framtiden där vi löpande utvärderar vår verksamhet för att säkerställa att vi uppnår förväntat resultat.

Vi söker dig som har den strategiska höjden för visioner och förmågan och viljan att "hugga i" när det behövs.
Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:
  • Etablera och följa nyckeltal och supportera med underlag för framtagning av korrigerande åtgärder
  • Leda och/ eller delta i projekt inom operations
  • Uppföljning och statistik inom operations, utveckling av KPI
  • Etablera och underhålla rutiner och system för kvalitetskontroll samt analysera och ta fram åtgärder tillsammans med respektive funktion, primärt inköp och produktion
  • Arrangera och leda övergripande aktiviteter inom området
  • Tillsammans med financial controller löpande följa arbeta med behovet av korrigerande åtgärder för att operations ska prestera enligt uppsatta mål
  • Övergripande administration
Din profil

Som person tror vi att du är analytisk och nyfiken. Du är inte rädd för att utmana "gamla sanningar" i syfte att hitta förbättringar. Du trivs med att jobba i team och gläds med andra i medgång och bidrar till lösning vid motgång.

Vi tror att du har högskoleutbildning inom tillverkning, logistik eller jämförbar erfarenhet men ser det som yttersta vikt att du har tidigare erfarenhet av projektledning och har arbetat i producerande verksamhet. Kanske har du idag en roll som produktionskontroller eller liknande.
Har du kunskap kring nyckeltal och åtgärdsplaner ser vi det som mycket meriterande.

Du behöver känna dig trygg med svenska och engelska i tal och skrift samt ha en situation som gör pendling till våra trevliga lokaler i Tranemo lockande.
Vi erbjuder dig en omväxlande roll hos ett spännande bolag i tillväxt, där personalen trivs och månar om varandra med en utpräglad samhörighet. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2022-07-10 Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth på jens@effektiv.se eller Victoria Berglund Öberg på victoria.oberg@effektiv.se

Sökord

#operationsengineer #produktionscontroller #Projektledning
Mer info
Område Tranemo
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.