Konstruktör/utvecklingsingenjör till CJ Automotive

Konstruktör/utvecklingsingenjör till CJ Automotive

Konstruktör till CJ Automotive i Dalstorp

Vi behöver förstärka med en ny konstruktör som vill vara med på vår utvecklingsresa, du får en viktig roll i våra utvecklingsprojekt.

CJ Automotives roll som OE-leverantör av pedalsystem till fordonsbranschen betyder i praktiken att vi utvecklar och tillverkar originaltillbehör i samarbete med kunderna.

Tjänsten

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med stor möjlighet att påverka. Som konstruktör ingår du i ett team som har ansvar för konstruktionen från idé till färdig produkt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
 • Konstruktion och upprättande av tekniska underlag.
 • Specificera och leda testprogram.
 • Leda framtagning av prototypdetaljer,
 • Tillse att tekniska mål uppnås.
 • Samordna och koordinera aktiviteter med interna och externa samarbetspartners.
 • Bidra till att kostnads- och tidsmål uppfylls.
Kvalifikationer

Vi tror att du har:

Relevant teknisk högskoleutbildning och gärna några års erfarenhet av liknande tjänst, men vi kan mycket väl tänka oss att du är nyexaminerad ingenjör som vill jobba som konstruktör. Har du erfarenhet från fordonsindustrin eller underleverantörer inom plast eller plåt så är det bra meriter. Du har ett stort teknikintresse och och drivs av att jobba med utveckling. Bra kompetens inom 3D-CAD är viktigt och gärna CATIA V5, vidare är goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Som person gillar du problemlösning och har lätt för att samarbeta med andra. Din anpassningsförmåga är bra och du har en hög kommunikativ förmåga. Stort resultatfokus är en viktig egenskap för att uppnå bra prestationer.

Du erbjuds

CJ Automotive är ett företag som erbjuder entreprenöriell och prestigelös atmosfär. Det är tillsammans vi uppnår goda resultat. Du ges möjlighet att jobba i en omväxlande miljö där du är med i hela utvecklingskedjan från förstudie och offereringsfas till prototypframtagning och färdiga produktionsdetaljer.

Vår övergripande värdering är Kunden i Fokus och detta uppnår vi genom:
 • Rätt från mig
 • Skapa Värde
 • Samarbete
 • Respekt
 • Ansvar
Arbetstider: Heltid (dagtid)

Anställningsform: Tillsvidare

Placeringsort: Dalstorp

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Vi tillämpar löpande urval men tjänsten söker du senast 2021.08.13 direkt på www.codeq.se.

I denna rekrytering samarbetar CJ Automotive med Codeq. Frågor om tjänsten besvaras av Codeq, Sören Holmlind 0515 - 128 00.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sören Holmlind
Telefon 0706702585
Område Tranemo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 aug 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CJ Automotive AB grundades 1895 i Dalstorp och har sedan slutet av femtiotalet levererat pedaler och pedalsystem till fordonsindustrin. Idag har företaget utvecklats till en ledande aktör inom sin sektor och är en stark global partner till sina kunder världen över då företaget ständigt arbetar med att utveckla, tillverka samt sälja sina produkter av bästa kvalitet. Bland kunderna återfinns några av världens mest kända varumärken inom personbilar och tunga lastvagnar. Förutom den svenska tillverkningen, som sker i Dalstorp med cirka 220 anställda, finns även systerföretag i USA, Kina och Sydkorea. Under 2019 - 2020 har CJ Automotive AB genomgått en hel del förändringar och framtiden ser positiv ut. Läs mer på www.cjautomotive.com.