Fordonstekniker / bilmekaniker

Fordonstekniker / bilmekaniker

För att kunna bemöta ett ökat tryck i vår auktoriserade
Volkswagen och Skoda-verkstad behöver vi komplettera styrkan med ännu en duktig tekniker!

Adolfssons Bil är ett familjeägt företag som grundades 1991.
Vår fullserviceanläggning finns i Tranemo – en trivsam ort i Västergötland med mycket livskvalitet, närhet till natur och rikligt friluftsliv samtidigt som staden inte är långt borta!

Vi söker dig som brinner för bilar och tycker det är spännande med ny teknik. Som fordonstekniker / personbilsmekaniker har du ett stort tekniskt intresse. Du sätter en stolthet i att vara duktig på det du gör och trivs med nya utmaningar.

I arbetet ingår de flesta förekommande typer av verkstadsjobb, som service, reparationer, felsökning m.m. på huvudsakligen VW person- och transportbilar, Skoda, Audi och Seat men också andra märken då vi även har allbilsverkstad.

Hos oss har du fina möjligheter att utveckla dig med några av marknadens starkaste varumärken i ryggen. Vidareutbildningar sker löpande via våra märken för att hålla jämna steg med en mycket spännande bransch i ständig utveckling.

Vi ser gärna att du har ett stort bilintresse och erfarenhet av liknande arbeten, samt genomgått en gymnasial fordonsutbildning. Vi söker dig som är ambitiös, noggrann och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du bör kunna arbeta självständigt och effektivt men samtidigt vara en lagspelare med god samarbetsförmåga. Givetvis är erfarenhet från våra märken en stor merit men inget krav. Möjlighet till specialisering inom olika områden finns, och om du har ambitionen att på sikt utvecklas till
Master Technician är det också möjligt. Om du även är intresserad av att jobba med plåt och skadereparationer är det ett stort plus, men inget krav.

Med dagens fordonsteknik är det viktigt att ha god datavana.
Att behärska svenska i tal och skrift är ett krav, liksom B-körkort.

Om du vill vara på en arbetsplats där din insats gör skillnad, där du arbetar med några av marknadens starkaste varumärken och samtidigt får mycket goda utvecklingsmöjligheter så tveka inte att skicka din ansökan till christer.adolfsson@adolfssonsbil.se . Vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan tillsättas omgående.

Välkommen!
Mer info
Kontaktperson Christer Adolfsson
Telefon 0325-77055
Email Mejla Christer Adolfsson
Område Tranemo
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adolfssonsbil.se
Sista ansökningsdag 2 juli 2022 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adolfssons Bil är ett familjeföretag i Tranemo etablerat 1991.
Vi bedriver en komplett fullserviceanläggning med auktoriserad verkstad för Volkswagen, Skoda och Volkswagen Transportbilar, bilförsäljning, hyrbilar, butik och drivmedelsförsäljning.