Vi söker ekonomiassistent

Vi söker ekonomiassistent

Som Ekonomiassistent hos oss har du ansvar för det löpande arbetet inom ekonomi och administration. Du ansvarar för att dessa funktioner, genom ständig utveckling, effektivisering och optimering, är ett effektivt stöd till hela verksamheten.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter är bl. a:
  • Kundreskontra inklusive fakturering
  • Leverantörsreskontra med ordermatchning
  • In- och utbetalningar
  • Löpande bokföring och kontering
  • Lön och sociala avgifter
  • Intrastatrapportering till SCB
Tjänsten är placerad i Ambjörnarp och du rapporterar till ekonomiansvarig.

Kvalifikationer

Du har ekonomiskt gymnasium eller motsvarande och gärna något års erfarenhet av ekonomiarbete från tillverkande industri. Du är duktig på Excel och har goda övergripande kunskaper i hur affärssystem fungerar. Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet Garp. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda, både i tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande, prestigelös och har ett genuint intresse att alltid leverera med hög kvalitet. Att driva förändring motiverar dig och du försöker alltid effektivisera i den mån det är möjligt. Du har ett organiserat och strukturerat arbetssätt samt en god kommunikativ och pedagogisk förmåga.

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta på ett företag som kännetecknas av prestigelöshet och korta beslutsvägar. Vi behöver personer med egen drivkraft och med rätt inställning har du har stora möjligheter att påverka din egen och företagets utveckling.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Mer info
Telefon 0325-618030
Område Tranemo
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.abas.se
Sista ansökningsdag 9 maj 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ABAS Protect är ett privatägt familjeföretag som specialiserar sig på att tillverka områdesskydd.

Vi har i över 90 år servat den svenska marknaden med säkerhetsprodukter speciellt anpassade för förhållanden på våra nordliga breddgrader.