Hoppa till innehåll

Fastighetsskötare/reparatör till SBF i Tranås

Nu finns möjligheten att arbeta i ett trevligt och engagerat team inom ett expansivt och framgångsrikt bolag på den svenska fastighetsmarknaden. Vi erbjuder en liten men personlig arbetsplats med kontor i Tranås. Vi som arbetar på SBF i Tranås är ett litet sammansvetsat gäng med mycket erfarenhet.

Ansvarsområde
Lockas du av att ge bra service, är lösningsorienterad och ser dig själv som en glad och positiv person som alltid vill ge det där lilla extra? Då är detta en bra möjlighet för dig! I ditt arbete här kommer du ansvara för att hantera de serviceärenden som kommer in från våra hyresgäster, från att de kommer in till oss tills att de är avslutade. Du kommer att utföra arbetet själv och tillsammans med teamet eller med hjälp av hantverkare i de fall då du eller vi inte kan lösa ärendena själva. Du kommer också att vara delaktig i vårt arbete med att driftoptimera våra byggnader tillsammans med våra hyresgäster och säkerställa att våra hyresgäster har ett tryggt, hållbart och trivsamt boende.

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Genomföra reparationer och underhållsarbete i våra byggnader men mestadels i lägenheterna. Ex på serviceärenden är byte av toastolar, blandare, eluttag, inkoppling av vitvaror, rensa avlopp, enklare snickeriarbeten
  • Arbeta med ärendehantering digitalt i telefonen
  • Arbeta i hyresgästers hemmiljö
  • Ronderingar av allmänna utrymmen (såsom undercentraler, tvättstugor och källare)
  • SBA-arbete, avläsning månadsvis av bl a vattenförbrukning i våra fastigheter
  • Proaktivt arbete med att få byggnaderna att bli så energieffektiva som möjligt.
Profil och personliga egenskaper
Du är vårt ansikte utåt och kommer ha mycket kontakt med våra hyresgäster. Det är viktigt att du är tillmötesgående och trevlig mot våra boende. Du ska kunna bemöta dem på ett korrekt och respektfullt sätt. Du behöver trivas i en serviceroll med många kontakter och vissa administrativa uppgifter. Du beskrivs som flexibel, prestigelös, ansvarstagande, lösningsorienterad och självgående. Du behöver vara van att prioritera och kunna omprioritera vid behov, samt arbetar proaktivt och kan slutföra arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har blicken för att själv se vad som behöver göras.

Vi ser gärna att du har gymnasieexamen och erfarenhet av arbete med problemlösning och service. Att du har goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav. Tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel/-reparationer och användning av affärssystemet Vitec är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Placering: Tranås
Heltid, tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning. Tillträde enligt ök.
Du rapporterar till områdeschefen.
Svenska Bostadsfonden Services AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
07 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Sebastian Brandby
Email

Om arbetsgivaren

SBF i korthet
SBF Fonder erbjuder en unik möjlighet till ett direkt delägande i svenska hyresbostäder på orter där människor vill bo och leva. Under 20 års tid har SBF Fonder förvaltat bostadsfonder för privatpersoner, företag och institutionella investerare. Med lång erfarenhet av fastighetstransaktioner, egen lokalt förankrad fastighetsförvaltning och ett integrerat hållbarhetsfokus utvecklar och förvaltas fastigheterna för att skapa långsiktigt hållbara värden.
Idag har SBF Fonder ca 4,5 miljarder kronor under förvaltning, 126 underliggande fastigheter med ca 3 600 lägenheter fördelat på 20 orter runt om i Sverige. SBF Fonder är en AIF-förvaltare och står under Finansinspektionens tillsyn.
SBF har skapat ett engagerat serviceteam tillsammans med våra samarbetspartners. För att ha nära kontakt med våra hyresgäster har vi en egen kundtjänst som dagligen och i tät dialog med alla i serviceteamet handhar serviceanmälningar, önskemål om standardförbättringar och frågor som rör våra hyresgästers hem. Våra medarbetare i förvaltningen arbetar för att ge våra hyresgäster ett tryggt, hållbart och trivsamt boende. Den aktiva värdeskapande förvaltningen är en viktig byggsten till att fortsätta skapa en mycket god riskjusterad avkastning för våra investerare – något vi gjort i 20 år.
Läs mer om oss på www.sbffonder.se och www.sbfboservice.se.
http://www.sbfboservice.se

Liknande Jobb

Jönköping stad
Fastighet
Företagslogga