Skill söker svetsare till kund

Skill söker svetsare till kund


Är du en erfaren svetsare som söker nya utmaningar? Nu söker vi på Skill en manuell svetsare till kund i Tranås.

Dina arbetsuppgifter
I detta uppdrag kommer du arbeta som manuell svetsare där du kommer svetsa många olika och stora konstruktioner. Kraven på arbetet är högt och serierna är små. Du svetsar till största del allt med MIG/MAG.

Arbetet är förlagt dagtid.

Din profil
Vi söker dig med flerårig erfarenhet av manuell svetsning då främst i metoderna enligt beskrivning av arbetsuppgifter.
Du som söker ska också ha goda kunskaper i ritningsläsning och känna dig trygg i att visuellt bedöma ditt arbete för att kunna kvalitetssäkra det egna arbetet.

Övrigt ser vi att du är en person som har lätt för att samarbeta och gärna jobbar i ett nära team. Då det stundom är högt tempo så är det bra om du också snabbt kan ställa om och trivas i det.

Andra kompetenser:
- Licens 9606-1 eller motsvarande prövningar
- Truck- och travers är meriterande

Ansökningsförfarande
Rekryteringsprocessen är ett samarbete mellan kund och Skill. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning eller anställning direkt hos kund. Du är varmt välkommen med din ansökan på skill.se. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vi föreslår att du söker redan idag.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Ida Blombäck på 079-585 97 48 eller på ida.blomback@skill.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.

Mer info
Område Tranås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 11 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.