IT-konsult

IT-konsult

Som person är du en driven lagspelare som är duktig på att samarbeta och kommunicera. Du är mycket tekniskt intresserad, har ett öga för detaljer och levererar alltid lösningar med kvalitet. Du är bekväm med att fatta beslut och tar egna initiativ för att leda arbetet framåt. Du har en vilja och nyfikenhet för att utveckla din kompetens.

Kunskaper:
  • Windows Operativsystem
  • Virtualisering – Hyper-V
  • Active Directory
  • Nätverk
  • Backup (Veeam)
  • Microsoft 365 Administration (Grundläggande)
  • Office Paketet
Meriterande:
  • Microsoft SQL
  • Fördjupade kunskaper inom Microsoft 365
Arbetsuppgifter:
Till rollen som IT-konsult söker vi dig som trivs i en miljö där du också får vara ute och träffa kunder. Du har ett genuint intresse och nyfikenhet inom IT. Arbetsuppgifter hos kund och inne på vårt kontor är bland annat skrivare, workstations, programvaror till servrar och dess hårdvara. Support görs via mail, fjärrstyrning men också via telefon.

Som IT-konsult hos DK IT-Concept så arbetar man i ett tight team med korta beslutsvägar där man själv får vara med och påverka saker.

En företagskultur där vi hjälper varandra, utvecklas och lär av varandra.

Inom vår koncern finns ett antal andra företag där vi samverkar bland annat med Hylta Ecopark AB där vi utvecklar smart IT för Återvinningsbranschen. Dessutom har vi större kunder som kontinuerligt gör att vi utvecklas mot nya innovativa lösningar.

Vi har Kollektivavtal som ger dig rätt förmåner.

Poolbil finns tillgänglig inom företaget för tjänsteresor.

Välkommen med din ansökan idag till greger@logisticprofessionals.se alternativt knappen "Ansök nu".
Mer info
Kontaktperson Greger
Telefon 0760 35 40 60
Email Mejla Greger
Område Tranås
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DK IT-Concept är ett anrikt bolag i modern miljö vars mål är att göra IT till en enkel och naturlig del av våra kunders vardag genom att leverera och förvalta kunders IT-miljöer. Vi levererar kompletta IT-tjänster och attraktiva affärslösningar till små och stora företag. Vi har idag kontor i Tranås och Västervik och bedriver den största delen av verksamheten i Östergötland och Småland.