Mark- och anläggningsarbetare

Mark- och anläggningsarbetare

Anläggningsarbetare

Som anläggningsarbetare på TAS har du varierande arbetsuppgifter, beroende på storleken på entreprenaden. Vi söker dig som har erfarenhet av VA, gata/väg, finplaneringar, dräneringar mm.
Vi kommer inför säsongen att anställa flertalet personer, både lagbas och anläggningsarbetare. Vi vill därför komma i kontakt med flera personer som med sina olika kompetenser förstärker våra duktiga team.

Vårt verksamhetsområde sträcker sig normalt från Aneby i söder till Linköping uppe i Östergötland. Vi delar in våra områden i region "Tranås med omnejd" och region "Östergötland". Du kommer vara huvudsakligen placerad i en av dessa regioner, men förväntas även jobba i den andra regionen vid speciella tillfälligheter.

Vi vill att du har erfarenhet inom bygg- och anläggningsbranschen sedan flertalet år. Vidare har du en god planeringsförmåga, är ansvarstagande och självklart även serviceinriktad som person.
Du förväntas dela och jobba efter TAS värderingar: "Kundfokus, Ärlighet och Ansvar"

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
B-körkort är ett krav och övriga körkort och utbildningar inom branschen är meriterande.

Vid intresse ber vi dig skicka din skriftliga ansökan samt CV till mailadressen jobb@tasab.se

Vi tillsätter tjänsterna löpande, så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan om du är intresserad. Sista ansökningsdag är 2021-03-07.

Vill du veta mer om tjänsten så kontakta gärna Erik Göransson, Entreprenadchef på 0707-49 59 96, alternativt Jan Ljungbäcker, Servicechef på 0705-76 92 62.

Titta gärna in på vår hemsida för mer information om bolaget och vår medarbetare. www.tasab.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Email Mejla Tranås Anläggningsservice AB
Område Tranås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tasab.se
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tranås Anläggningsservice AB är ett företag med huvudkontor i Tranås, med verksamhet i Småland och Östergötland. Vi arbetar med underhålls- och skötselentreprenader samt mark- och anläggningsentreprenader.

Bolaget har haft en positiv utveckling senaste 10 åren och ambitionen är att fortsätta denna resa. Av den anledningen behöver vi nu förstärka vårt team och söker dig som vill arbeta som anläggningsarbetare och därigenom vara med på vår fortsatta utveckling framåt.

Läs gärna mer på vår hemsida www.tasab.se