Lastbilsmekaniker

Lastbilsmekaniker

Är du en driven mekaniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker!

Lastbilsverkstaden i Tranås består idag av sex mekaniker. Tillsammans möter ni kunden och ser till att besöket i verkstaden blir så kort och korrekt som möjligt.

Rejmes ledord är trovärdighet, skyldighet och ansvar och för oss är det en självklarhet att det ska genomsyra både vår och din vardag. Rejmes Lastvagnar är ett företag i ständig förändring och vi jobbar löpande med förbättringar både för kunden men självklart även för dig som medansvarig.

Hos oss blir du en del av Sveriges största servicenätverk som kommer kunna erbjuda dig både kompetens - och personlig utveckling.

Som mekaniker på Rejmes kommer du få möjlighet att arbeta med den senaste tekniken i Volvos moderna drivlina, men även få känna på gammalt hederligt mekanikerjobb med svett och slägga.

För att trivas hos oss ser vi gärna att du har:
  • ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
  • relevant utbildning
  • erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker
  • datorvana
  • goda kommunikativa egenskaper
  • ett gott kundbemötande
  • körkort B (ett krav). C och D är meriterande
Välkommen med din ansökan!

Vi söker två mekaniker på heltid med placering på Rejmes Lastvagnar i Tranås.

Du skickar din ansökan och CV till jobb@rejmes.se senast den 10 juli. Märk din ansökan med "Lastbilsmekaniker Tranås". Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor kontaktar du platschef Roger Friberg, roger.friberg@rejmes.se, 0140-384787.
Mer info
Kontaktperson Roger Friberg
Telefon 0140-384787
Område Tranås
Yrkesroll Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dealer.volvotrucks.se/tage-rejmes/home.html
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 25 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,2 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Företaget är auktoriserad återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget driver verksamhet i Norrköping, Linköping, Motala, Mjölby och Tranås. Förutom lastvagns- och bussförsäljning bedrivs leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget omsätter cirka 320 miljoner kronor.