Junior konstruktör till ledande aktör inom återvinningsbranschen

Junior konstruktör till ledande aktör inom återvinningsbranschen

Om tjänsten

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork men att du kommer att bli anställd direkt av vår kund. Frågor om processen eller tjänsten ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (elin.karlsson@studentwork.com). Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag.Dina arbetsuppgifter


Som junior konstruktör kommer du att producera och uppdatera ritningar av olika typer containrar. Du kommer att jobba i 3D CAD-programmet Autodesk Inventor som används för bland annat produktdesign och simulationer. Huvudfokus i rollen är just granskning, produktion och uppdatering av ritningar så ett stort tekniskt intresse och en stor dos noggrannhet ser vi som ett stort plus. Tidigare erfarenhet av ritning i CAD är önskvärt men inget krav.

Placeringsort: Tranås

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider

Din profil

Vi söker dig som har en godkänd gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning, och ett stort tekniskt intresse. Vidareutbildning inom relevant område är önskvärt men inget krav, och du kan exempelvis vara gymnasieingenjör eller ha en högskoleutbildning inom maskinteknik där arbete i CAD har ingått. Vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet från liknande branscher, du kanske tidigare har arbetat som konstruktör, montör eller tekniker. Ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet för branschen kommer du också långt med!

Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad. Du ska gilla att arbeta i CAD och där fokusera på allt från större problem till mindre detaljer. Därför bör du enkelt kunna få ett helikopterperspektiv över det du har framför dig men samtidigt också kunna se små detaljer som andra missar. För att trivas i rollen bör du inte ha några problem med att arbetet ibland kan bli något monotont och för rätt person kan det nästan bli ett litet detektivarbete.

Vår kund erbjuder dig en chans att bli en del av deras härliga, lättsamma och familjära gäng. De är aktiva i en högaktuell bransch och erbjuder även tryggheten i att tillhöra en stor koncern.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Tranås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är Nordens ledande containerleverantör och har både kunnandet och kapaciteten att leverera kundnytta i form av marknadens starkaste erbjudande. Kundnytta innebär enligt vår kund en noggrannhet för detaljer men även själva helheten. Idag behärskar de hela kedjan från utveckling och konstruktion till produktion och logistik. Detta innebär att de finns där för kunden genom hela flödet, från första mötet till leverans. Sedan 2014 ingår vår kund i en större koncern.