Rekryterande konsultchef till Skill i Tranås

Rekryterande konsultchef till Skill i Tranås


Vi växer och är på jakt efter ett nytt stjärnskott inom rekrytering! Du kommer att bli en del av ett starkt och framgångsrikt team - ett lösningsorienterat gäng där intensivt arbete kombineras med mycket skratt för att tillsammans lösa de rekryteringsprocesser som vi jobbar med.

Om företaget
På Skill kommer du in i ett växande, framåtlutat företag med en kultur och stämning som det lilla bolaget. Verksamheten genomsyras av positiv energi, stort engagemang och en vilja att driva arbetet framåt tillsammans. Skill är ett rekryterings- och bemanningsföretag som också erbjuder skräddarsydda utbildningar för löpande kompetensutveckling. Vi har en växande nationell närvaro med kontor i Linköping, Norrköping, Motala, Jönköping, Stockholm, Göteborg och Karlskrona och är idag drygt 100 medarbetare. Vi har också omkring 1500 anställda konsulter som arbetar ute hos våra kunder och varje år gör vi flera hundra rekryteringar direkt till kund.Vi är ett företag som är måna om våra medarbetare och att arbete och fritid ska gå ihop. Vi erbjuder därför flexibel arbetstid och möjlighet att arbeta delar av veckan hemifrån. För oss är det viktigt att vara en ansvarsfull arbetsgivare och att våra medarbetare ska känna att de gör skillnad, därför har vi möjlighet att på arbetstid lägga en dag per halvår på valfri ideell verksamhet. Vi erbjuder också våra medarbetare löpande utvecklingstid för att arbeta med strategiska frågor eller förkovra sig inom ett område som bidrar till den personliga utvecklingen. Självklart har vi också friskvårdsbidrag för våra medarbetare och genomför gemensamma aktiviteter för att främja teamandan.

Dina arbetsuppgifter
Som rekryterande konsultchef kommer du att tillhöra ett mindre team bestående av olika roller. Skill befinner sig i en expansiv fas vilket gör att dina arbetsuppgifter kommer vara breda och varierande utifrån huvudområdet rekrytering och bemanning. Du kommer att få arbeta med både tjänster och kunder av skiftande karaktär inom olika branscher. Det finns även en möjlighet att utveckla och påverka din roll utifrån dina önskemål och Skills behov. Arbetsuppgifter som kan ingå i din roll:- Rekrytering genom CV-granskning, telefonavstämningar, intervjuer, referenstagning samt kandidatpresentationer- Säkerställa kandidatflöde genom search och uppbyggnad av kandidatbank- Deltagande på mässor och nätverk- Personalansvar för konsulter på kunduppdrag- Personalärenden av arbetsrättslig karaktär, bland annat arbetsmiljö och rehabilitering- Ledarskap och coaching- Administration

Din profil
För att lyckas i rollen som rekryterande konsultchef ser vi att du har en universitetsutbildning med relevant inriktning mot personal/beteendevetenskap eller motsvarande, samt gärna något eller några års arbetslivserfarenhet. Meriter:- Erfarenhet inom industribranschen- Erfarenhet av rekrytering eller bemanning Vi eftersträvar hög kvalitet i våra processer, därav ser vi att ett strukturerat arbetssätt faller dig naturligt. Rollen kräver även förmågan att vara flexibel och kommunikativ för att kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter, även i ett högt arbetstempo. Rollen bygger på daglig kontakt med externa parter, här har du stor fördel i din förmåga att skapa och behålla goda relationer. Vi ser att du talar svenska och engelska obehindrat. För att passa in i den befintliga gruppen är du självständig i ditt arbetssätt samtidigt som du är en prestigelös lagspelare som jobbar nära dina kollegor. Du trivs i en miljö där du får dela erfarenheter med dina kollegor och värderar en god stämning på arbetsplatsen.

Ansökningsförfarande
Start för tjänsten är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Palmgren på johanna.palmgren@skill.se alt 013-495 88 21.Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.People change - everything.

Mer info
Område Tranås
Yrkesroll Ekonomi, Administration, Juridik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 10 dec 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.People change - everything.