Säljare till Rototec AB, Tranås

Säljare till Rototec AB, Tranås

Teknisk säljare
Östra Sverige

Arbetsbeskrivning

Som utesäljare hos Rototec är ditt huvudsakliga uppdrag att marknadsföra och sälja in fördelarna att arbeta med Rototec som samarbetspartner till dina kunder som främst är VVS installatörer. Du kommer ha ett stort fokus på nykundsbearbetning men självklart också utveckla kontakten med våra befintliga kunder.

Du arbetar självständigt med alla delar av säljprocessen och ansvarar för att nå dina mål och din budget. Du har ett nära samarbete med dina kollegor där ni tillsammans ska se till att ge våra kunder förstklassig service och vägledning.

Du utgår från vårt kontor i Tranås, men en stor del av din tid kommer att tillbringas med våra kunder i Östra Sverige så alternativ placering kan diskuteras.

Din profil
  • Du har tidigare erfarenhet inomförsäljning B2B ifrån byggbranschen
  • Du är självgående, prestigelös,arbetar strukturerat och ser dig själv som en driven lagspelare
  • Du har ett stort affärssinne,är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
  • Du har goda kunskaper inomMicrosoft Office, är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
  • Du har B-körkort
Vi erbjuder

Rototec står inför en
spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Vi har marknadsmässiga, förmånliga och bra villkor. Tjänsten en heltidsanställning.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt

I den här rekryteringen
samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070-657 80
74. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Tranås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rototec grundades år 2007. Numera består Rototec-koncernen av sex operativa bolag: Rototec Oy (Finland), Rototec AB (Sverige), Rototec AS och SIHH (Norge), Rototec Consulting och Enersys (Finland). Rototec verkar över hela Norden inom alla sina verksamhetsområden. År 2019 var Rototecs omsättning 56 miljoner euro. Vi sysselsätter sammanlagt omkring 100 personer.

Läs mer om oss på: www.rototec.se

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, utesälj, fältsäljare, fältförsäljning, byggsäljare, byggförsäljning, industriförsäljning, industrisäljare,