Självgående restaurangchef rekryteras till charmiga Badhotellet i Tranås! Boende finns.

Självgående restaurangchef rekryteras till charmiga Badhotellet i Tranås! Boende finns.

Vid en grönskande park utefter Svartån i Tranås ligger Badhotellet - ett av Sveriges äldsta kurhotell som grundades redan år 1899. Som attraktiv spa- och konferensanläggning lockar man både företag och privatpersoner för kurbad, konferens, weekends och tillställningar av olika slag.

Badhotellets restaurang, Axels matsalar, är givetvis en central del av verksamheten och hit söker vi nu en ny, driven restaurangchef. Är du en positiv lagspelare som brinner för att leverera serviceupplevelser i världsklass så kan detta vara tjänsten för dig!

OM TJÄNSTEN:

Som restaurangchef på Axels matsalar ansvarar du för hela restaurangen samt är operativt delaktig i driften. Du har det övergripande ansvaret för resultat, schemaläggning och kontroll av din egen produktivitet, och leder enheten med etablerade rutiner och policys i enlighet med Badhotellets vision och värderingar. Vidare leder och utvecklar du personal genom regelbunden feedback och coachning, samt föregår som ett gott exempel för dina medarbetare med din höga servicenivå och ditt stora gästfokus.

Verksamheten tillämpar frihet under ansvar och du har möjlighet att påverka dina arbetstider i hög grad. Du arbetar i nära samråd med Badhotellets hotellchef och kökets köksmästare, samt är med och påverkar hotellets utveckling i ledningsgruppen. Då restaurangens kök serverar högkvalitativ mat på närproducerade råvaror är det viktigt att du har god mat-och dryckeskunskap samt intresse kring detta. Du ansvarar för skapande av vinlista och har förståelse för kombinationen mat och dryck. Du arbetar med både à la carte och konferens- och festvåningsmenyer och spelar en viktig roll i upplevelsen som gästerna tar med sig från hotellet.

Tjänsten som restaurangchef är på heltid med arbetstider förlagda både dag- och kvällstid samt helger, efter rullande schema som du själv skapar. Hotellets restaurang håller stängt söndag och måndag samt luncher på tisdagar. Under juli månad håller hotellet i regel helt stängt. Tjänstens tillträde är planerat till 1 augusti (men kan tillsättas tidigare vid önskemål) och du blir direktanställd av Badhotellet efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.

För dig som inte redan bor i närheten av Tranås finns möjlighet till lån av bostad både permanent och tillfälligt i anslutning till hotellet. Som anställd hos Badhotellet har du även fina förmåner som bland annat tillgång till gym, spaavdelning, samt rabatterat pris på hotell och mat.

OM DEN VI SÖKER:

Bakgrundsmässigt ser vi gärna att du sedan tidigare har ett par års erfarenhet från arbete i ledande befattningar, samt god erfarenhet av hotell-och restaurangbranschen. Vi ser att du har en stor drivkraft till att driva förbättringar och strukturera arbetet, samt att du har förmåga till egna initiativ. Du är mycket självgående och stark i ditt ledarskap.

Som person är du servicemedveten, social och prestigelös. Du lägger stor vikt vid hög service och kvalité. Du är strukturerad, noggrann och trivs med att arbeta med förbättring och utveckling. Vidare har du god självinsikt och ett högt driv. Du är lyhörd, proaktiv och resultatinriktad med förmåga att skapa och upprätthålla effektivitet och rutiner.

Ta chansen till tjänsten som restaurangchef på detta charmiga och historiska hotell i mysiga Tranås! Ansök direkt via Majolas hemsida eller maila din ansökan till johanna.lagerstrom@majola.se
Mer info
Område Tranås
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (35 dagar kvar)