Serviceelektriker till Bravida

Serviceelektriker till Bravida

Nu har du chansen att bli en del av Bravidas team i Tranås! Har du tidigare jobbat som serviceelektriker och vill ta nästa steg? Är du en sann lagspelare med lite extra sinne för affärer? Då är detta rätt jobba för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som serviceelektriker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Service inom el
  • Utredningar och felsökningar
  • Åtgärdsförslag och genomförande
  • Daglig kontakt med våra kunder
Du kommer att vara ansvarig för att serviceuppdragen utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder. I rollen ingår också att vara rådgivande, lyhörd och affärsmässig mot Bravidas kunder.

Om företaget

Bravida i Tranås är en filial till Jönköpings el avdelning. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Din profil

Skallkrav:
  • Utbildad elektriker (gärna några års erfarenhet som serviceelektriker)
  • B-körkort
Meriterande:
  • ECY-certifierad
  • Erfarenhet inom svagström och reglerteknik
På Bravida jobbar de gärna i team Vi ser därför att du är en serviceinriktad lagspelare som alltid strävar efter kundens bästa.

Du är självständig och kan leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!

Bravidas högsta prioritet är att göra kunden nöjd, vi ser därför att det ska vara dina ledord i jobbet som serviceelektriker på Bravida. Du ska jobba med stil, vara nogrann och strukturerad

Vidare ser vi gärna att du har ett sinne för affärer och kan bidra till att dra in fler kunder till Bravida. Detta gör du genom att vara lyhörd och rådgivande mot dina kunder.

Om oss

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor

Ort: Tranås

Start: Februari eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, dagtid

Urval kommer att ske löpande, så varmt välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Tranås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.