Controller till Bosch Thermoteknik

Controller till Bosch Thermoteknik

Har du ett genuint affärsintresse och är redo att ta nästa steg i din karriär? Det har du nu chansen att göra som Legal Entity Controller på Bosch Thermoteknik. På Bosch Thermoteknik kommer du att jobba i en internationell och expansiv miljö med spännande arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Legal Entity Controller kommer du att jobba brett med controlling och finansiell rapportering. Du kommer framförallt att jobba mot ledningen och mot centrala funktioner i Tyskland, men även vara i kontakt med många andra funktioner i bolaget. Det är viktigt att du trivs med ett stort ansvar och att du kan styra och leda arbete självgående. Du kommer exempelvis jobba med koordinering av månadsbokslut och årsbokslut, skatterapportering samt vara ansvarig för intern och extern rapportering, analys och prognosarbete.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst civilekonomexamen
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Ca 5 års erfarenhet från arbete med controlling och redovisning
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av arbete i SAP eller annat likvärdigt affärssystem
  • Tidigare erfarenhet av arbete i internationell miljö
  • Master med inriktning mot controlling eller redovisning
För att passa i den här rollen ska du vara genuint affärsintresserad, hungrig på att lära dig och ha en god kommunikativ förmåga. Som Legal Entity Controller på BoschThermoteknik förväntas du trivas med att driva och leda arbetet på bolaget.

Villkor

Ort: Tranås
Start: 2 januari eller enligt överenskommelse
Omfattning: Dagtid, heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval kommer att ske löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Joel Skogmalm
Telefon 0735-16 89 95
Område Tranås
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bosch-koncernen är en ledande internationell leverantör av teknologi och tjänster, med omkring 410 000 medarbetare globalt (per 31 december 2018). Enligt siffror omsatte företaget 78,5 miljarder Euro under 2018. Verksamheten är indelad i fyra affärsområden: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods, och Energy and Building Technology. Som ett ledande företag inom IoT erbjuder Bosch innovativa lösningar för smarta hem, smarta städer, uppkopplad mobilitet och uppkopplad industri. Företaget drar nytta av sin expertis inom sensorteknologi, mjukvara och tjänster, såväl som sitt eget IoT-moln, för att erbjuda kunder uppkopplade lösningar från en och samma källa. Bosch-koncernens strategiska mål är att leverera innovationer för en uppkopplad livsstil. Bosch höjer människors livskvalité över hela världen, med produkter och lösningar som är både innovativa och intresseväckande. Kort sagt, Bosch skapar teknologi som är "Invented for life".

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.