Vi söker fler serviceelektriker till Elajo i Tranås

Vi söker fler serviceelektriker till Elajo i Tranås

Med ett nytt långt löpande serviceavtal med en av våra kunder är vi nu i behov av att förstärka vårt team i Tranås.

Vill du vara med att driva vår verksamhet framåt med engagerade ledare och medarbetare bör du söka till Elajo i Tranås. Där du även kommer att få utgå från våra nya fräscha lokaler då vi nyligen bytte kontor.

Vi erbjuder
 • Ett öppet arbetsklimat med stark laganda där vi stöttar varandra och har kul tillsammans
 • Möjlighet att kunna jobba lokalt eller på flera orter
 • Kollektivavtal, personalrabatter, friskvårdsbidrag får du tillgång till enkelt via vår personalportal Elajo4U
 • Bred kunskap inom bolaget med fokus på teknikutveckling
 • En gemenskap och ett starkt affärsmannaskap
 • Stora möjligheter till personlig utveckling
 • Trygghet och stabilitet
Arbetsuppgifter

Som serviceelektriker kommer du att arbeta med installationer inom industri, offentliga fastigheter och den privata marknaden.

Du kommer självständigt att få planera och utföra arbetet, där du förväntas kunna skapa och bibehålla goda kundkontakter.

Hos oss kan du förvänta dig engagerade ledare, kompetenta kollegor och en god sammanhållning i teamet.

Bakgrund och Kompetenser
 • Utbildad och certifierad elektriker
 • Något års tidigare erfarenhet av arbete som elektriker
 • B-körkort är ett krav
Du kommer att bli en viktig del av vår verksamhet, där vi värdesätter ansvarskänsla och att du förstår vikten av, och har känsla för, goda kundkontakter samt att jobba i team.

Som person söker vi dig som är tekniskt intresserad, nyfiken och serviceinriktad. Du är positiv och social där du värdesätter, och bidrar aktivt till, ett trevligt arbetsklimat.

Vi värdesätter

Inom Elajo värdesätter vi att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund, där våra värdeord är Engagemang, Utveckling och Öppenhet.

Vi värdesätter en rimlig balans mellan arbete-, privat- och familjeliv.

Vi eftersträvar en jämställd personalgrupp där mångfald råder. Det innebär för oss att alla medarbetare ska ha lika möjligheter och att olikheter ska finnas representerade, erkända och bejakade inom organisationen.

Om Elajo

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 900 medarbetare och en omsättning på ca 900 miljoner. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik och Elajo Technology Solutions.

Ansökan

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt där sista ansökningsdag är 2020-02-23. Men intervjuer och tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För mer information om tjänsten kontakta gärna:
 • Tommy Axelsson avdelningschef el på telefon 0381-663456
Välkommen med din ansökan!

Inför denna rekrytering har Elajo tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande.
Mer info
Område Tranås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 900 medarbetare och en omsättning på ca 900 miljoner. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro.

Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik och Elajo Technology Solutions.