Underhållstekniker till Carpenter

Underhållstekniker till Carpenter

Har du erfarenhet från underhållsarbete sedan tidigare och vill utvecklas på ett stabilt företag där samarbete uppmuntras och segrar firas tillsammans? Då kan du vara Carpenters nästa Underhållstekniker! Läs mer om rollen här och sök redan idag.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Underhållstekniker arbetar du med både avhjälpande och förebyggande underhåll av produktionens maskiner och tillhörande utrustning. Du erbjuds en varierande arbetsdag som innefattar felsökning, reparationer och förbättringsarbete. Du kommer också vara delaktig i att optimera och utveckla avdelningens arbetsprocesser och metoder.

Du blir en del av underhållsavdelningen och teamet bestående av 7 personer - underhållstekniker, mekaniker och vaktmästare. Din huvudsakliga arbetsplats blir i produktionen på formgjutningen men du kan även få rycka ut på uppdrag hos andra avdelningar inom företaget. Arbetet är förlagt dagtid.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från underhållsarbete, förslagsvis inom tillverkande industri. Du är van vid att arbeta med ritningsläsning, felsökning och har du även kunskap inom el, styr och regler samt har truckkort är det starkt meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska, i både tal och skrift.

För att trivas i den här rollen är du serviceinriktad och gillar att arbeta i ett högt tempo med varierade arbetsuppgifter. Då arbetet till stor del gäller avhjälpande underhåll bör du vara en god problemlösare som tar stort initiativ i ditt arbete. På Carpenter är det viktigt med teamkänsla och arbetsplatsen präglas av arbetsglädje och kamratskap.

För att jobba hos Carpenter behöver du genomgå en medicinsk kontroll i form av "Bedömning för allergiframkallande kemiska produkter" och erhålla ett tjänstbarhetsintyg för arbetet.

Ansökningsförfarande

Rekryteringsprocessen är ett samarbete mellan Carpenter och Skill. Du är varmt välkommen med din ansökan på skill.se. Vi kommer börja bearbeta ansökningar från och med vecka 32.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Olivia Cedervall på 036-18 83 03 eller olivia.cedervall@skill.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.

People change - everything.
Mer info
Område Tranås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carpenter Sweden AB har haft verksamhet i Tranås sedan början av 1960-talet. Sedan år 2000 ingår bolaget i Carpenter Co koncernen. Carpenter är ledande inom polyetertillverkning av block och formgjutet skum för främst möbel och sängindustrin i Norden. I Tranås arbetar vi 130 personer.

Läs mer på: www.carpenter.com