Orderadministratör / kundsupport till Rostfritt och Smide AB

Orderadministratör / kundsupport till Rostfritt och Smide AB

Vill du vara spindeln i nätet mellan kollegor och kunder? Vill du dessutom arbeta i en utvecklande och varierande roll? Rostfritt & Smide söker en orderadministratör som vill bli en viktig nyckelspelare i företagets verksamhet.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Rostfritt & Smide. Det finns goda möjligheter till överrekrytering till företaget.

Om företagetRostfritt & Smide har en lång tradition av att hantera specialprojekt inom kvalificerad plåtbearbetning så som laserskärning, kapning, klippning, kantpressning, stansning, slungblästring, robotsvetsning och svetsning. På nolltid anpassar företaget sin produktion till kundernas specifika behov.

Rostfritt & Smide har sitt säte i Tranås och är del av en större koncern. Därtill är de 25 medarbetare på kontoret och produktionen som ligger vägg i vägg. Stämningen bland kollegorna präglas av en god gemenskap och en hjälpsam kultur.

ArbetsuppgifterSom orderadministratör har du en koordinerande roll där du ansvarar för uppgifter av olika komplexitet och omfattning. Din arbetsdag är varierande då du arbetar med de administrativa uppgifter som är mest prioriterade för stunden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat i att administrera kundbeställningar och skicka ut offerter samt följa upp och registrera ordrar och leveranser. Vidare ansvarar du för att följa upp processer och vara spindeln i nätet mellan produktion, logistik och förtegets kunder. Därtill är du ansvarig för att bemöta kunder på mail och telefon och svara på eventuella frågor samt informera företagskunder om eventuella förändringar eller avvikelser.

Du säkerställer kvalitet i alla led och fungerar som en viktig länk mellan medarbetare, kunder och affärssystemet (monitor). Därtill arbetar du löpande med förbättringsarbete och uppmuntras bidra med idéer om utveckling av arbetsuppgifter och arbetssätt. Du erbjuds även möjlighet till fler ansvarsområden med tiden utefter dina egna intressen.

Formella krav
  • Du har avslutade gymnasiestudier
  • Du har arbetslivserfarenhet av kundservice
  • Du har god dator- och systemvana
  • Du kommunicerar flytande på svenska och engelska
För att trivas i rollen tror vi att du är strukturerad i ditt arbetssätt och mån om att göra ett bra arbete oavsett arbetsuppgift. Du är noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt. Vidare trivs du med att prata med kunder och motiveras av att ge förstklassig service. Det visar du med din förmåga att jobba rådgivande i kunddialogen och du ser alltid till att göra det lilla extra för företagets kunder. Därtill har du en positiv inställning och tycker du om att ha många kontaktytor. Dina styrkor är att du duktig på att lyssna på andras idéer och åsikter och på så sätt skapar du förtroende hos både kunder och dina kollegor.

Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Tranås
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Administratör, administration, service, kundservice, support, kundsupport, kontorsadministration, kontorsarbete, kontor, koordinator, order, orderhantering, ordermottagning, backoffice, heltid, Tranås
Mer info
Område Tranås
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!