Säkerhetstekniker inom brand/larm/passage till Tranås EL

Säkerhetstekniker inom brand/larm/passage till Tranås EL

På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Vill du bli en del av vårt team? Ansök redan idag. Nu söker vi en säkerhetstekniker till Bravida i Tranås

Om jobbet

Som säkerhetstekniker kommer du arbeta med driftsättning, installation och service av våra larm, passagesystem samt brand- och utrymningslarm.

Du arbetar självständigt i många olika typer av uppdrag, både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder.

Vi utför ett omväxlande arbete med både större projekt och mindre serviceuppdrag. För oss är det viktigt att våra tekniker har rätt förutsättningar på sina uppdrag och vi erbjuder därför både interna och externa utbildningar.

Som säkerhetstekniker på Bravida kommer du att arbeta med följande:
  • Installation och driftsättning av säkerhetsanläggningar
  • Aktivt arbeta med att skapa, bevara och utveckla kundrelationer
  • Ta hand om eftermarknaden, service samt att instruera våra kunder i användningen av deras säkerhetsanläggningar
  • I viss mån agera tekniskt säljstöd till våra säljare
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravida i Tranås är en trygg och stabil arbetsplats. Vi arbetar både inom entreprenad och service. Nu befinner vi oss i en expansiv fas med många spännande projekt. Av den anledningen söker dig som är sugen på nya utmaningar i en trygg och vänlig miljö.

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker med fördel dig som är tjej och har en el- eller teleteknisk utbildning och några års erfarenhet av säkerhetsinstallationer och är kunnig inom data- och nätverkslösningar och/eller driftsättning av brandlarm samt kunskaper inom brandlarmsregler. Det är meriterande om du har jobbat med våra system Autotronica och Integra tidigare men arbetar även med för marknaden vanligt förekommande system. B-körkort och en godkänd kontroll hos Rikspolisstyrelsen är ett krav.

Vi ser gärna kvinnliga sökande, detta för att säkra jämställdhetsnivån mellan könen och vill komplettera teamet med fler tjejer.

Som person är du driven, engagerad och prioriterar såväl framdrift som kvalitet. Du är ordningsam och har ett strukturerat arbetssätt.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar. Vi kan även erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 30 april 2021.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut?Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se
Mer info
Område Tranås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (8 dagar kvar)