Mekanikkonstruktör till Bosch

Mekanikkonstruktör till Bosch

Framgångsrika Bosch söker Mekanikkonstruktör till sin site i Tranås. Vi söker dig som är en fena på CAD och vill bidra till den fortsatta utvecklingen av energieffektiva produkter!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Mekanikkonstruktör arbetar du med att ta fram mekaniska designkoncept för komponenter och lösningar inom kylkretsteknik i värmepumpar i 3D CAD-miljö. Du ansvarar för att dina mekaniska lösningar uppfyller uppsatta krav på kostnad, livstid och andra specifika användarkrav. På ditt bord ligger också framtagning av 2D-ritningar för komponenter och hantering av revisioner och ändringar löpande.

Andra arbetsuppgifter som förekommer:
  • Specificera material och tillämpa dimensions- och toleransberäkningar för komponenter, utifrån produktionskrav och begränsningar.
  • Skapande av komponentförteckningar (BOM) och drivande av komponentintroduktioner.
  • Koordinering och planering för komponent- och produktprover.
  • Deltagande i design-workshops, evalueringar och FMEA sessioner.
Du tillhör utvecklingsavdelningen med ca 80 kollegor och mer specifikt ett team på 9 personer med både utvecklingsingenjörer och mekanikkonstruktörer.

Din profil

Vi tror att du är utbildad civilingenjör inom relevant område, t.ex. maskinteknik eller liknande, tillsammans med några års erfarenhet från en likvärdig roll. Har du även arbetat med hårdvarudesign i industriell miljö är det meriterande. Du är bekväm med att arbeta i CAD-mjukvara och har du tidigare arbetat i CAD 3D Unigraphics (NX) och Teamcenter blir vi extra glada. Det interna koncernspråket är engelska, vilket du behärskar i såväl tal som skrift.

Du som söker är resultatorienterad och trivs med att arbeta proaktivt. Du är en initiativtagande person med ett öga för detaljer. Samarbete både inom den lilla och stora gruppen är något som Bosch värdesätter, därför är du en naturlig lagspelare.

Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Bosch med Skill. Du är välkommen med din ansökan bestående på skill.se. Vi kommer börja bearbeta ansökningar från och med vecka 32.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Olivia Cedervall på 036-18 83 03 alternativt olivia.cedervall@skill.se eller Lydia Karlsson på 036-330 09 02 alternativt lydia.karlsson@nyposition.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Tranås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bosch Thermoteknik AB i Tranås utvecklar, tillverkar och säljer värmepumpar för den europeiska marknaden. Vi är cirka 720 medarbetare och utgör en del av den stora Boschkoncernen som består av cirka 410 000 medarbetare världen över.

Vi arbetar med hållbar förenkling av vardagen där stort fokus ligger på miljö, innovation och utveckling. I Tranås finns en produktionsenhet och ett kompetens- och utvecklingscenter. De värmepumpar vi tillverkar hämtar energi från olika källor - berget, vattnet eller luften. Vi arbetar för att ständigt ligga i framkant och bidrar till hållbar energi och en bättre miljö med målet att skapa en förenklad vardag för våra kunder. Kort sagt, vi skapar teknologi som är "Invented for life".