Materialplanerare till Bosch Thermoteknik

Materialplanerare till Bosch Thermoteknik

Är du en person som beskriver dig själv som lösningsfokuserad med en stark drivkraft och god kommunikationsförmåga? Har du dessutom erfarenhet från planering inom tillverkande industri? Bra, då tror vi att du kommer passa väl in i rollen som Materialplanerare hos Bosch Thermoteknik!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Materialplanerare på Bosch kommer du att ha leverantörsansvar där du koordinerar materialbehov, orderlägger, följer upp och säkerställer att material kommer i rätt tid, leveransbevakar samt följer upp materialbrist. Du definiera och underhåller lagerstyrningsparametrar i vårt affärssystem SAP. Du kommer också att delta i olika förbättringsarbeten kring förpackningar, orderkvantiteter och säkerhetslager.

I rollen kommer du att ha stora kontaktytor, både externt med leverantörer och internt med exempelvis inköpare och produktionsplanerare. Du agerar koordinerande för avdelningen vad gäller hantering av företagets ändringar där kommunikation både från och till avdelningen är viktig. Rent operativt innebär det bland annat att i affärssystemet lägga upp ny artikel, beräkna skrotkostnader och ändra produktinformation. Arbetsspråken är främst engelska och svenska och placeringsort för tjänsten är Tranås.

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du tidigare har arbetat med material- eller produktionsplanering inom tillverkande industri. Vi ser också positivt på dig som har en utbildning inom logistik i ryggen och vill utvecklas inom området. Din IT mognad är hög och du har lätt för att sätta dig in i såväl ERP-system som andra systemstöd. Extra glada blir vi om du tidigare har arbetat i SAP. Eftersom vi ingår i en internationell koncern är det viktigt att du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Vi söker dig som är en given teamplayer och som trivs i en koordinerande roll. Vi tror att du är en problemlösare av rang och har en god förmåga att kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Eftersom du kommer att ha många olika kontaktytor behöver du ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder dig en rolig och fartfylld tjänst i ett bolag med god tillväxt. Tar du steget?

Ansökningsförfarande

Rekryteringsprocessen är ett samarbete mellan Bosch och Skill. Du är varmt välkommen med din ansökan på skill.se. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Olivia Cedervall på olivia.cedervall@skill.se eller Rasmus Rosander på rasmus.rosander@skill.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Tranås
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bosch Thermoteknik AB i Tranås utvecklar, tillverkar och säljer värmepumpar för den europeiska marknaden. Vi är cirka 720 medarbetare och utgör en del av den stora Boschkoncernen som består av cirka 410 000 medarbetare världen över.

Vi arbetar med hållbar förenkling av vardagen där stort fokus ligger på miljö, innovation och utveckling. I Tranås finns en produktionsenhet och ett kompetens- och utvecklingscenter. De värmepumpar vi tillverkar hämtar energi från olika källor - berget, vattnet eller luften. Vi arbetar för att ständigt ligga i framkant och bidrar till hållbar energi och en bättre miljö med målet att skapa en förenklad vardag för våra kunder. Kort sagt, vi skapar teknologi som är "Invented for life".