Logistic Inventory Controller till Bosch

Logistic Inventory Controller till Bosch

Bosch utökar sitt team på logistikavdelningen med en Logistics Inventory Controller. Är du vass på logistikutveckling och analyser? Vill du arbeta i en organisation i stor tillväxt där "the sky is the limit"? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Logistics Inventory Controller är du en viktig kugge i det hjul som är Boschs logistikavdelning. I det stora arbetar du med logistikutveckling men mer specificerat innebär det att ditt ansvarsområde är att genomföra analyser och följa upp budget och kostnader för Tranås-siten.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Analysera planeringsprocesser
  • Genomföra beräkningar och riskbedömningar
  • Utveckla och följa upp KPI:er
  • Analysera och följa upp logistikkostnader
  • Kontinuerligt förbättringsarbete
Du kommer också presentera dina resultat av analyser på för olika avdelningar och nivåer i bolaget, ända upp till ledningsgrupp. Här erbjuds du en social roll där du har stora kontaktytor och får användning av dina kommunikativa skills och din förmåga att nätverka och söka den information som behövs.

Din profil

Vi tror att du som söker är civilingenjör, civilekonom eller logistiker i grunden eller innehar annan typ av utbildning som vi bedömer som likvärdig. För att komma till din rätt i rollen tror vi också att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i producerande verksamhet där du fått arbeta brett med logistikutveckling. Du har lätt för att sätta dig in i olika typer av system och är en van användare av Microsoft Excel. Har du dessutom erfarenhet från systemet SAP blir vi extra glada. Svenska och engelska i såväl tal som skrift är inga problem för dig.

Vidare tror vi att du är kommunikativ och har en förmåga att anpassa ditt språk och sätt att prata efter situation och vem du möter. Du har en god förmåga att bygga relationer och trivs med samarbete med olika yrkesroller. För att trivas i rollen drivs du av ett arbete i projektform där du får vara delaktig i processen från ax till färdig limpa. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökningsförfarande

Rekryteringsprocessen är ett samarbete mellan Bosch och Skill. Du är varmt välkommen med din ansökan på skill.se. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Olivia Cedervall på olivia.cedervall@skill.se eller Andreas Schmidt på andreas.schmidt@skill.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.

People change - everything.
Mer info
Område Tranås
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bosch Thermoteknik AB i Tranås utvecklar, tillverkar och säljer värmepumpar för den europeiska marknaden. Vi är cirka 800 medarbetare och utgör en del av den stora Boschkoncernen som består av cirka 410 000 medarbetare världen över.

Vi arbetar med hållbar förenkling av vardagen där stort fokus ligger på miljö, innovation och utveckling. I Tranås finns en produktionsenhet och ett kompetens- och utvecklingscenter. De värmepumpar vi tillverkar hämtar energi från olika källor - berget, vattnet eller luften. Vi arbetar för att ständigt ligga i framkant och bidrar till hållbar energi och en bättre miljö med målet att skapa en förenklad vardag för våra kunder. Kort sagt, vi skapar teknologi som är "Invented for life".