Verkstadschef Tranås

Verkstadschef Tranås

Brinner du för coaching, att leda samt kunna ge högklassig service då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter I rollen som verkstadschef kommer du att arbeta med att leda ett team med duktiga medarbetare. Gruppen du ansvarar för består av tekniker samt servicerådgivare. Dina ansvarsområden är den dagliga driften, kundnöjdhet, budget samt personalen. Din avdelning leder du professionellt mot våra värderingar som ledstjärna. Du kommer även hålla i möten med ditt team för att utvecklas och komma framåt.

Vem är du? Vi söker dig som verkligen brinner för service och har ett coachande förhållningssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda personal och att du trivs och motiveras av att möta kunder i ditt arbete. Du bör ha en god administrativ förmåga samt teknisk förståelse. Tidigare erfarenhet från service och bilbranschen är meriterande. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. B-körkort och god datorvana är ett krav.

Vad kan Atteviks erbjuda dig? Du får genom anställning hos Atteviks möjlighet att arbeta med en av de ledande aktörerna inom bilbranschen och bli en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Ansökan och frågor Vill du veta mer om tjänsten kontakta servicechef Håkan Fransson, hakan.fransson@atteviks.se

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi genomför löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare
Mer info
Kontaktperson Jonatan Ojansivu
Telefon 0470753182
Område Tranås
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på nio olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på ca 3 miljarder och har ca 500 anställda.