Som mekaniker hos Atteviks Lastvagnar är dina huvudsakliga arbetsuppgifter service och reparationer av Scanias lastbilar.

Vi förutsätter att du besitter en hög nivå av servicekänsla och tar gärna egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta och ansvar är för dig en självklarhet. Du bör ha sinne för ordning, vara stresstålig och ambitiös. Du har fordonsteknisk utbildning. Erfarenhet från branschen och körkort för tunga fordon är en merit. Du bör se jobbet långsiktigt och ha en utpräglad vilja att lära dig mer och utvecklas inom företaget. Vi kommer att ge dig utbildning genom vår generalagent Scania.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Servicechef Stefan Strigner på telefon0140-38 46 32 eller mail stefan.strigner@atteviks.se.

Vi genomför löpande urval och intervjuer. Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 december.
Mer info
Område Tranås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.atteviks.se/Lastvagnar
Sista ansökningsdag 16 dec (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, SEAT, SKODA och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på 2 miljarder och har ca 400 anställda.