Husqvarna AB söker montörer till sin site i Ödeshög

Husqvarna AB söker montörer till sin site i Ödeshög

Om tjänsten

Som montör på Husqvarna kommer dina arbetsuppgifter bestå av bearbetning av aluminium och montering. I ditt arbete jobbar du självständigt men strävar tillsammans med övriga kollegor mot företagets mål i produktionen.

Utöver detta ansvarar du själv för att hålla ordning på din arbetsplats och strukturera upp ditt arbete. Den här tjänsten är på heltid och det är en förutsättning att du kan arbeta 2-skift (mån-fre 06.00-14.00, mån-tors 14.00-23.30). I dagsläget är det cirka 35 personer som jobbar i produktionen.

Placeringsort för tjänsten är Ödeshög.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Montering
  • Materialhantering
  • Renhållning av arbetsstation
Tjänsten som montör på Husqvarna AB är ett konsultuppdrag med placering hos vår kund med start v. 32-33, 2022. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden AB.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av montering, produktionsarbete eller industriarbete. För att trivas i tjänsten ser vi att du är målmedveten, föredrar att arbeta i ett högt arbetstempo samt tycker om att arbeta med rutinbaserade arbetsmoment. Du förstår vikten av att varje steg i produktionen fungerar optimalt och ser meningen med alla arbetsuppgifter. Det är meriterande för tjänsten om du har truckkort A1-A4 och erfarenhet/utbildning inom svetsning.Vi ser att du har körkort och tillgång till egen bil.

Vidare ser vi att du är en stresstålig, ansvarstagande och prestigelös person som trivs med monotont arbete. Du är en person som är driven och vill lära dig nya arbetsuppgifter och gillar att få testa på nya arbetsmoment. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och följa instruktioner.

Viktigt för tjänsten är:

  • Flytande svenska i tal och skift
  • Möjlighet att arbeta 2-skift
  • Erfarenhet av montering eller liknande industriarbeten
  • Körkort och tillgång till bil
Tjänsten ska tillsättas löpande och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Marcus Björk Business Manager Adecco via marcus.bjork@adecco.se alternativt 0736-84 70 36.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord:montör, logistik, Ödeshög, Linköping, Adecco, Husqvarna
Mer info
Område Tranås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.