Administratör med omgående start sökes!

Administratör med omgående start sökes!

Är du på jakt efter ett arbete där du får möjligheten att skaffa viktig arbetslivserfarenhet? Har du en positiv inställning och ett flexibelt förhållningssätt? Sök då tjänsten som administratör idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en arbetsvillig administratör till m2gruppen i Tranås.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos m2gruppen.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du arbeta med diverse kontorsarbeten med primärt fokus på att strukturera och organisera upp arkivering av dokumentationer. Vidare kommer du vara en hjälpande hand åt dina kollegor kring ärenden berörande hyresgäster, där du kan få hjälpa kunder såväl över disk som via telefon.

Tjänsten passar dig som gillar ordning och reda samt du som gillar att strukturera upp ditt eget arbete. Du trivs också i att vara en stöttande hand gentemot medarbetare i diverse arbetsuppgifter. Här får du möjligheten att arbeta med ett mindre gäng härliga kollegor där arbetstrivsel är av hög vikt.

Vi söker dig som
  • har goda kunskaper inom Officepaketet
  • har B - körkort
  • flytande svenska i tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver det.
Det är meriterande om

* du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Som person är du väldigt flexibel och självgående. Du trivs med att arbeta på egen hand likväl som att du är duktig på att bemöta människor utifrån varje enskilt ärende. En positiv inställning och arbetsvillighet krävs i hög vikt för att passa in i rollen som administratör!

Övrig information
  • Start: omgående
  • Omfattning: 80%, måndag till torsdag 07.30 16.30 samt någon fredag vid behov.
  • Placering: tranås
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
[Academic Work](mailto:lin02 @academicwork.se).
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Tranås
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork