Junior projektör inom mark och VA till Kanonaden

Junior projektör inom mark och VA till Kanonaden

Om tjänsten

AS&B Talents söker för Kanonaden Entreprenad AB:s räkning en junior projektör som vill bli en del av ett framgångsrikt företag med stora ambitioner. Bolaget befinner sig på en spännande tillväxtresa, både lokalt och nationellt, och behöver nu därför din hjälp för fortsatt expansion!

Tjänsten är en rekrytering som hanteras av AS&B Talents men där anställningen kommer ske direkt av Kanonaden.

Som projektör arbetar du nära både kalkylatorer, affärsområdeschefer och platschefer för att ta fram bygghandlingar till våra projekt. Du kommer in i en fas där Kanonaden även har möjlighet att stärka upp sitt team med ytterligare en projektör som saknar tidigare erfarenhet av tjänsten men har ett brinnande intresse för branschen.

I Tranås återfinns en projektörsenhet som fungerar som stöd för hela koncernen vilket innebär att du kommer få möjlighet att arbeta i nära samarbete med mycket erfarna och kompetenta kollegor vilket skapar förutsättningar för snabb kompetensutveckling för rätt person.

Din bakgrund

Vi ser flera möjligheter till vår rekrytering:
  • Du är utbildad högskoleingenjör med inriktning mot byggnadsteknik med tidigare erfarenheter av VA/vägprojektering, eller erfarenheter som bedöms som motsvarande.
  • Du är nyexaminerad högskoleingenjör och är intresserad av att arbeta lokalt i Tranås och tillsammans med yrkeskunniga kollegor utvecklas i din roll som projektör.
  • Du arbetar idag i en annan roll inom anläggning eller entreprenad och är intresserad av möjligheten att omskola dig.
Oavsett vilken yrkesmässig bakgrund du har finns det krav på B-körkort samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift då detta används dagligen.

Om du har erfarenhet flerårig erfarenhet från att arbeta som projektör inom mark och VA så är detta givetvis meriterande.

Vi ser det som självklart att du kan identifiera dig med våra viktigaste värden:

PÅLITLIGA-FLEXIBLA-EFFEKTIVA

Du som person

Du är en strukturerad och flexibel person som trivs med att ha en central roll där du får möjlighet att samarbeta med både kunder och kollegor. Du uppskattar snabba beslutsvägar och arbetar projektfokuserat. Du tar självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Du tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att organisationen ska uppnå sina mål.

Om Kanonaden

Kanonaden är ett anläggningsföretag vars affärsidé är att alltid vara kostnadseffektiv i alla delar av byggprocessen. Genom fokusering inom flera teknikområden skapar man mervärden för sina kunder och sig själva. Vid sidan av traditionella anläggningsarbeten har man specialiserat sig på uppdrag förknippade med utbyggnad av energianläggningar i form av fjärrvärme, kabelförläggning, kraftvärme- och vindkraftverk.

Man erbjuder en utvecklande tjänst i ett växande företag där alla tillsammans bidrar till att skapa en god arbetsmiljö och hög trivsel på arbetsplatsen!

Ansökan

För mer information om tjänsten, ring Rickard Jonsson på AS&B Talents, telefon 070-55 87 001. Vi kan komma att hantera din ansökan löpande så sök gärna rollen snarast möjligt.
Mer info
Område Tranås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 juni 2019 (49 dagar kvar)