Nu söker vi en Ekonomichef/Personalchef till NOTE Torsby AB

Nu söker vi en Ekonomichef/Personalchef till NOTE Torsby AB

Om jobbet:
Som chef för NOTE Torsby AB ansvarar du för företagets ekonomifunktion. Tjänsten innefattar också att arbeta som controller med fokus på lönsamhet och lager per kund tillsammans med vd.

Du kommer ansvara för det löpande arbetet på ekonomiavdelningen och dess personal. Förutom direktansvar för dina ekonomikollegor innehåller rollen
  • Att vara ett stöd för vd vid personalfrågor och lönerevisioner
  • Stödja och utveckla HR arbete
  • Stödja och utveckla administrationsprocesser
  • Budget och prognosarbete
  • Rapporter och analyser
Du rapporterar till vd och ingår i ledningsgruppen för bolaget. I tillägg rapporterar du till Corporate Accounting Manager och NOTEs CFO. Till din hjälp har du fyra medarbetare på avdelningen.

Du är Civilekonom med erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete, gärna från en tillverkningsverksamhet samt arbetat med HR frågor Du har goda kunskaper i Excel. Vi använder Dynamics AX som vårt affärssystem och erfarenhet av detta är meriterande.

Som person är du strukturerad och ser värdet i samarbete som spänner över hela företaget. Förmåga att växla mellan detaljarbete och övergripande strategiskt arbete är en naturlig del av din arbetsdag. Du är ansvarstagande och har en personlig integritet.

Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i en framgångsrik koncern som är noterad på Stockholmsbörsen. Du får goda möjligheter att utvecklas både personligt och yrkesmässigt.

Välkommen med din ansökan till Karin Nichols.
Mail: Karin.Nichols@note-ems.com
eller
NOTE Torsby AB, Inova Park, 685 29 Torsby
Mer info
Kontaktperson Karin Nichols
Email Mejla Karin Nichols
Område Torsby
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.note.eu
Sista ansökningsdag 28 apr 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NOTE är en av norra Europas ledande partner för elektroniktillverkning. NOTE tillverkar kretskort (PCBA), delmontage och kompletta produkter (box build). Kunderbjudandet täcker hela produktlivscykeln, från design till eftermarknad. NOTE finns etablerat i Sverige, Finland, England, Estland och Kina. Försäljningen de senaste 12 månaderna uppgick till 2 962 MSEK och antalet anställda i koncernen är cirka 1 300. NOTE är noterat på Nasdaq Stockholm. För mer information, vänligen besök www.note-ems.com.