Hoppa till innehåll
NOTE Torsby AB logotyp

Key Account Manager till NOTE Torsby AB

Vi söker dig som är en självständig och resultatorienterad innesäljare som vill vara delaktig i NOTE:s fortsatta tillväxt. Du arbetar målinriktat och affärsmässigt i nära relation med kunder och är duktig på att utveckla långsiktiga kundrelationer.

Du kommer att arbeta med hela processen, från att upprätta offert till kontinuerlig vidareutveckling av relationen med kunden. Arbetet är mera projektstyrning än traditionellt säljarbete.

Du har gedigen erfarenhet av att jobba ihop med kunder. Det är meriterande om du också har erfarenhet av EMS-branschen. Du är affärsmässig, strukturerad och gillar att ha många bollar i luften. Du är även duktig att driva projekt och tycker om utmaningar.

Som person är du prestigelös, ansvarstagande, målinriktad och driftig. Du utgår från vår fabrik i Torsby. Då arbetet innefattar internationella kontakter och vårt koncernspråk är engelska krävs att du har goda kunskaper i språket såväl i tal som skrift.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning.

Välkommen med din ansökan till Karin Nichols.
Mail: Karin.Nichols@note-ems.com
eller
NOTE Torsby AB, Inova Park, 685 29 Torsby
Mer info
Kontaktperson
Karin Nichols
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 apr. 2023 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NOTE är en av norra Europas ledande partner för elektroniktillverkning. NOTE tillverkar kretskort (PCBA), delmontage och kompletta produkter (box build). Kunderbjudandet täcker hela produktlivscykeln, från design till eftermarknad. NOTE finns etablerat i Sverige, Finland, England, Estland och Kina. Försäljningen de senaste 12 månaderna uppgick till 2 962 MSEK och antalet anställda i koncernen är cirka 1 300. NOTE är noterat på Nasdaq Stockholm. För mer information, vänligen besök www.note-ems.com.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare