Underhållsansvarig

Underhållsansvarig

Vill du vara en del av ett framgångsrikt spännande team och samtidigt skapa en hållbar framtid i trä? Vi söker dig som önskar arbeta i en bransch på stark frammarsch med goda framtidsutsikter. Moelven Notnäs Ransby AB avd Ransby i Sysslebäck söker en strukturerad underhållsansvarig som underhåller vår maskinpark och som även drivs av att utvecklas i sin roll.


Arbetsuppgifter
I rollen ingår uppbyggnad av vårt underhållssystem API Pro. Felsökning och reparationsarbete samt förebyggande underhåll för att undvika produktionsstörningar är en stor del av tjänstens innehåll. Även ansvar för inköp inom ramen för underhållsbudgeten ingår i tjänsten. Du deltar i HMS-arbetet och i vårt förbättringsarbetet, som bland annat innebär att utveckla vår underhållsorganisation, förbättra driften och arbeta systematiskt. 


Kvalifikationer

Är du en strukturerad person med ett öga för lösningar och hög servicenivå som trivs med att arbeta på ett effektivt och säkert sätt tror vi du kommer trivas hos oss. Vi vet att det är du som medarbetare som skapar skillnaden!

Din erfarenhet och kompetens ser vi gärna inom följande:

  • relevant teoretisk utbildning för tjänsten
  • erfarenhet av reparation och underhåll inom industri
  • erfarenhet av automation
  • erfarenhet av hydraulik. pneumatik och svetsning
  • god datakunskap
  • förmåga att arbeta självständigtVi erbjuder
  • Bli en del av ett gott gäng med kollegor
  • Möjlighet till att vara med och påverka verksamhetens utveckling
  • Möjlighet till kompetensutveckling genom både utbildning och erfarenhetsutbyte

Har du funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta vår driftschef Gunnar Sundholm 010-122 55 77.

Mer info
Område Torsby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.moelven.com/se
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 14,8 miljarder NOK.

Moelven Notnäs Ransby AB som ingår i division Timber, har två driftsställen, Notnäs i Torsby och Ransby i Sysslebäck. Denna tjänst är placerad i Ransby som har 28 anställda och en årsomsättning på 220 MSEK. Produktionen är i huvudsak till den Skandinaviska och europeiska marknaden.

Mer information om Moelven.